tirsdag 3. januar 2012

Old habits die hard.

Da vi var hjemme i julen fant jeg en ting jeg lenge har tenkt at jeg måtte få tatt med til Oslo.  Det er en hjemmestrikket poncho som mormor ordnet til meg da jeg gikk på ungdomsskolen og fikk det for meg at poncho måtte man ha.  Den har vært litt i glemmeboken siden den gang, men idag har den vært fremme i "solen" igjen.  Jeg teamet den opp med grå ullgenser fra Fine Ting, Blå herreskjorte fra Acne, MiH Oslo raw og selvfølgelig Debbie kilehelene mine som jeg liker SÅ godt.  

PonchoLOVE.
Er den ikke litt fin da?
Endelig endelig endelig er reven tilbake i min favn hvor hun hører hjemme.  Hun er fullstendig utslitt og underernært på søvn etter noen uker på nye steder hvor hun føler hun må passe på alt.  Nå ligger hun og snorker som en gris på bena mine.  Det er ganske koselig.

Love 

Kine & Ludo

5 kommentarer:

 1. Så fin ponchoen var!!
  Cute på en måte:) Husker nemlig jeg brukte mye slike da jeg var liten:)
  Hadde blant annet en i hvit mariusmønster med sennepsgult og rødt, søren at den ikke finnes mer!!

  Kos og få igjen Reven:)
  Slik er vår Buster etter han har vært på "ferier" og, kjempesliten!

  Kos dere ♥

  SvarSlett
 2. Veldig fint antrekk, Kine!!
  Du er utrolig flink til å mikse og sette sammen klærne dine. Skulle ønske du kunne rast gjennom klesskapet mitt og gitt meg noen tips : )

  Utrolig fin og sjarmerende jakke-historie, forresten! Gratulerer med en fantastisk morsom og god handel, jeg skjønner godt du er happy!

  Kos deg med dine!

  Britt Lise

  SvarSlett
 3. Kjempe fin:-) er så spesielt med ting. som noen man er glad i har laget<3<3<3...jeg kan ikke strikke selv, men elsker når mamma, strikker, luer, lester, votter o.l til meg:-)))

  SvarSlett
 4. Den ponchoen har jeg visserlig sett før!! :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk Line. Jeg liker den og skulle ønske at de var mer strikking og hekling i familien :)) Den mariusponchoen hørtes HELT rå ut :)

  Tusen tusen takk Britt Lise, du sprer nå alltid glede. Det skjer stadig vekk at jeg er på skapride hos venninner og bekjente, men jeg kutter med en hard og ærlig kniv :)) Håper du får en finfin onsdagskveld. Kine

  Tusen takk Ann Merethe. Mamma har nå bedt meg rette det til at den er heklet, men jeg skulle SÅ ønske at det var mer strikking i familien. Skulle gjerne hatt en Marius i Beige, Krem og brun.

  Bert: Off course you have. My big fashiondays :)

  SvarSlett