søndag 1. januar 2012

Certainly a happy new year for.....

Da har vi endelig trukket vinneren av det fantastiske skjerfet fra Fine Ting.  Kjempe koselig at så mange ville være med, vi vil alltid prøve å ha koselige konkurranser jevnlig her på bloggen.
GRATTIS til Line S. som la inn kommentar den 22. desember kl. 14.51. Send oss en mail med navn og adresse så er det snart en fantastisk nyttårspresang på vei til deg.  

Premien er denne nydeligheten av et ullskjerf fra Katrin Uri hos Fine Ting.
 Til alle dere andre:  Tusen takk for kjempesøte kommentarer, dere er bare de beste i hele verden.  Ny konkurranse dukker opp når dere minst venter det.  Og kan dere ikke leve uten det nydelige grønne skjerfet, så har jeg akkurat fått bekreftet at de har noen helt få igjen på Fine Ting.

Håper dere får en god dags hvile før hverdagen venter i morgen.

Kine & Ludo

4 kommentarer:

 1. Godt Nytt År Kine!

  Gleder meg til å følge bloggen din videre i 2012. Er spent på jakka fra Pede&Stoffer,-jeg gjetter på skinnjakke fra Helmut Lang!

  Hilsener fra Janicke;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer til heldig vinner:)
  Det er lekkert det skjerfet der:)

  Håper feiringen var flott i går/natt:)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Godt nyttår Janicke!! Vi gleder oss til dine hyggelige kommentarer i 2012 og. Det er ikke Hekmut Lang skinnjakke, men en annen fin ting i samme sjanger :)) Gleder meg til å vise dere :))

  Ja Line det skjerfet hadde du passet :) Feiringen var meget god og nå er det litt cafékos på tapetet før vi vender snutene hjemover til gamlelandet igjen. Godt nyttår til deg søte!!

  SvarSlett
 4. Ååå,må bare gjette en gang til,det er så spennende;) Multifarga pelsjakke fra Isabel Marant ala den vesten fra Custommade,du vet!!Eller mulig jakka jeg mener er fra en tidligere kolleksjon..Anyway,er så spent og er sikker på at det er noe lekkert! God tur hjem.

  SvarSlett