torsdag 5. januar 2012

Afterwork.

Idag har jeg vært og hjulpet Synne etter jobb.  Jeg har kanskje ikke fortalt at jeg egentlig er utdannet Eksponeringsdesigner og har noen dekotriks opp i ermet.  Men min gode venn Synne som eier og driver Fine Ting, hun vet det.  Da hun fant ut at hun ville ha en ny smykkegren i butikken, tenkte hun at det ville jeg sikkert hjelpe med.  Og det ville jeg jo, for jeg savner av og til å bruke den siden av meg selv.  Så etter å ha hengt på en stige mange meter opp i taket og fått kraftig støt, så har verdens fineste Synne og Fine Ting fått seg ny smykkegren (som for øvrig ble "høstet" på stranda i Nord i fjord:).  Og jada, det ble pose med hjem og, kunne ikke dy meg.  

I en tynn tråd.

Endelig på trygg vei ned.

Jeg koser meg i ny Aiayu cardigan (julegave fra mor & far) ved siden av
flere Aiayu cardigans :)

Nå henger de nyeste fineste Bjørgsmykkene på fineste kvisten.
Nå er det hjemmekos med sesong 2 av Glee og revepus på føttene.  I morgen starter vi dagen med nydelige bilder av revepusen, så stikk innom for en liten titt.  

God kveld alle Finuser!

Kine & Ludo

9 kommentarer:

 1. Var akkurat inne på Fine Ting sin blogg - der var det jammen en blid jente du! Så utrolig fint, Kine!! God idé og bra resultat!
  Nå sitter jeg og ønsker meg plutselig veldig den jakken du har på deg...Det er veldig skummelt for lommeboken, alt for mye god inspirasjon : )
  Virkelig lekker, jeg er veldig stor fan av "dressjakke" og tee - så enkelt, men så kledd!
  Titter innom i morgen vet du - kos dere med torsdagskvelden!

  Klem Britt Lise

  SvarSlett
 2. Flink du er:-) Skal til Oslo neste uke, og som alltid mååå man jo bare innom Fine ting:-)) Sikler nemlig på den nye ayaiu genseren i mint;-))

  SvarSlett
 3. Søte Britt Lise. Vi setter alltid like stor pris på dine kommentarer og liker at vi inspirerer. Jakken er superfab!! 100 % Cashlama. Varm, klør ikke og umulig å nuppe. Perfekt rett og slett. Klem Kine

  Ann Merethe du burde se på den genseren ja. Kanskje var det nettopp den som ble med hjem idag :)

  SvarSlett
 4. Flinkus:)
  Det ble BRA!
  Er flink til det meste du, selv klatring i høyden:)

  Ha en FAB kveld:)

  SvarSlett
 5. Se masse på Glee!!! Jeg er så klar for å låne med en gang du er ferdig!

  SvarSlett
 6. Du er FLINK og FIN <3 Tuuuusen takk for fantastisk utstilling...! <3 Størst klem synne:-)

  SvarSlett
 7. Å tenk deg en hel gren full av Bjørgsmykker da!!
  Og du var veldig fin i den gule jakken, Aiayu har skummelt mye fint... Jeg har kjøpt den samme jakken i grått + to andre plagg så langt i år.. kan ikke fortsette slik ;-)

  Ha en fin dag!
  Tonje

  SvarSlett
 8. Snill du er Kine :) Alle burde ha en venn som deg som hjelper til når det trengs. Passer veldig bra med det Bjørg-smykket du hadde på deg igår også da :)

  Klemmer fra Maya

  SvarSlett
 9. Tusen takk Line og GOD helg til deg :)

  Linn Maria: Vi er meget godt igang, ler så jeg griner hele tiden :)

  Tusen takk fineste Synnen i HELE verden <3 <3 <3 til deg

  Det er det som er så fint og VELDIG farlig Tonje. Aiayu er et av mine hjertebarn og de klarer liksom ikke å lage noe feil. Jeg er og oppe i 3, så får vi se hvor mye jeg ryker på ved neste levering :)) Og en gren full av Bjørg er vel ingen sak, det er jo bare å henge opp alt på en gren :))

  Tusen takk søteste Maya, du er vel skjønn!!

  SvarSlett