lørdag 14. januar 2012

Chic.

Jeg fikk en helt fantastisk julegave av jentene bak Syster P.  Det er noe så chic og eksklusivt at jeg føler meg fantastisk bare ved å se på den.  Det er nemlig den lekreste parfymen fra svenske Byredo.  Jeg er superkresen på lukt så det er ganske vanskelig å treffe med meg.  Parfymen Blanche derimot, gikk rett hjem. Luksus fra start til slutt.

Byredo Blanche.

Det ligger en søt liten konvolut med hvor det står om alle parfymene til Byredo.

Elsker det enkle, stilrene og litt vintageaktige preget på flakongen.

Luxury in a box.
Jeg er superlykkelig over min nye luksus og frykter at jeg har fått en meget dyr vane.  I Norge finner du Byredo hos Gimle Parfymeri, og jeg gleder meg til å sjekke ut flere lukter.  Neste gang jeg er i Stockholm skal jeg definitivt innom Byredo sin egen boutique.

Håper dere har en lørdag med luksus alle Fine.

Kine & Ludo

4 kommentarer:

 1. Så moro Kine at du fikk akkurat den,-den kjøpte jeg nemlig til meg selv til jul;) Var på høstferie i Stockholm og var innom både Byredo butikken og avdelingen deres i NK. "Sniffa" meg gjennom tre dufter i slengen,og måtte innom ganske mange ganger i løpet av weekenden for å få lukta på de fleste. For meg var det "Blanche"og "Gypsy Water" som utpeka seg. Siden jeg trengte en parfyme for dag falt valget på "Blanche". Den er jo helt spesiell,aldri kjent lignende(også så bra som den passer til både stripete MiH jakke og reve-Mulberryskjerf,hihi;))
  I sommer skal jeg på ferie til USA,da skal jeg innom på Barneys å kjøpe Byredo duftlys. Gleder meg allerede!
  Masse gode hilsener fra Janicke.

  SvarSlett
 2. Jeg er så nysgjerrig på de duftene der! Må testes og kanskje settes på ønskelisten til bursdagen. God søndag :)

  SvarSlett
 3. Monica: Da er du OGSÅ heldig :)

  Jeg har ikke testet Gypsy water ennå, men gleder meg til å prøve den og. Ryktene skal ha det til at liker man Blanche så liker man også den. Jeg er uansett superhappy med den jeg har fått :)

  Du burde sjekke de ut Kamilla, helt fantastiske!!

  SvarSlett