lørdag 7. januar 2012

Long time favourite.

Det er noen ting man skaffer seg som virkelig blir favoritter.  Noen ting blir ikke det du hadde håpet det skulle bli, mens andre ting blir mye mye bedre enn man hadde drømt om.  En av de tingene jeg har som jeg virkelig elsker, er denne ringen fra Cort Koppel.  Den er som en skrue i sølv og den var ikke veldig dyr, men jeg har brukt den vannvittig mye.  Den ble kjøpt hos Graff i København for mange år siden, og den er en av mine mest kommenterte ringer.  

So simple and SO cool.
Fortsatt god helg alle Finuser!

Kine & Ludo

4 kommentarer:

 1. God morgen dere skjønne!
  Helt enig! Enkel, men veldig stilig!! Og kult navn!
  Jeg la inn en kommentar på innlegget der du skrev om Acne-kåpen fra dine svigerforeldre, men tar det her også jeg: lurte på navnet på den bare : )

  Ha en deilig, fredelig søndag! Minsten og jeg skal bort til noen venner og knuse pepperkakehus om litt.

  Britt Lise

  SvarSlett
 2. God morgen til deg og Britt Lise (selv om det strengt tatt kanskje ikke er morgen lenger :) Beklager, jeg glemte helt å svare på det med kåpen. Den heter Smith Honey fra Acne og er på salg på nettsiden til Acne :( Veldig glad og fornøyd med den. Kos dere med alt dere skal i dag :) Kine

  SvarSlett
 3. Takk skal du ha!! Hvilken størrelse har du? Jeg vipper mellom 38 og 40, så det er litt kinkig å bestille på nett... Ligger oftest på str. 40 på klær fra Zara. Er den liten, stor eller normal i størrelsen føler du?
  Veldig, veldig fin denne kåpen altså!

  Britt Lise

  SvarSlett
 4. Britt Lise: Jeg er str. 34 i kåpen og den er litt romslig til meg. Så jeg synes ihvertfall ikke den er liten i størrelsen. Lykke til og husk at du får jo alltid byttet ting kjøpt på nett :)

  SvarSlett