mandag 2. januar 2012

New in.

Endelig er Frøken Gina på plass i "huset".  Vi kaller henne Gina, for i Danmark så kalles disse bystene for giner.  Vi er noen raringer som gir navn til alt og alle, så nå står Gina og flotter seg med noen av mine fineste sølvsmykker.  Både praktisk og fint synes nå vi.

Endelig et fornuftig sted å ha smykkene uten at de floker seg.
 Idag var det tilbake på jobb og jeg er underernært på søvn og satser på en tidlig kveld.  Revepusen blir hentet først i morgen formiddag så da får jeg tålmodig vente på litt pusekos.

Håper dere har hatt en god dag tilbake i hverdagen.

Kine & Ludo

3 kommentarer:

 1. Kjempe fint ble det :) skjønner godt at du er fornøyd med Gina. Reven har fått masse kos av meg i dag, og hun likte godt skoene mine som matchet henne perfekt ;)

  SvarSlett
 2. Godt nyttår Kine :D
  Nå er jeg hjemme igjen fra jule og nyttårsferie så nå kan jeg endelig sette meg ned med en kopp Pukka-te og bloggen din :)

  Kjenner at jeg misunner deg skikkelig den Acne-jakken. Den var lekker, og så veldig varm og comfy ut. Sånt liker jeg :)

  Ellers er jeg imponert over din mann som finner de mest supre gavene til deg. Gina var en virkeig pen dame, og hun kledde de fineste smykkene også (hjortehodet/reinhodet-smykket er så kuult)

  Håper dere har kost dere masse i Danmark (mitt andre hjemland) og at du har masse fint og lekkert å vise oss fremover.

  Stor nyttårsklem fra Maya

  SvarSlett
 3. Tusen takk Janne. Nå er reven tilbake akkurat der hun hører hjemme, nemlig sovende på bena mine i sofaen. Hun er fullstendig utslitt etter å ha passet på hus og besteforeldre og kontorer :))

  Godt nyttår til deg og Maya og velkommen tilbake :))
  Du hadde kledd den jakken vettu Maya, kanskje er du heldig og finner den på Acnesalg? Det er ingen tvil i verden om at jeg har en godbert av en mann som alltid finner finfine gaver til meg :) Vi storkoste oss i dk. som vi ALLTID gjør og gleder oss til å vise dere alt vi har ervervet gjennom ferien. Nyttårsklemmer fra reven og meg

  SvarSlett