fredag 6. april 2012

DIY - knit a skirt.

Som dere helt sikkert har merket er det ikke bare jeg som har dille på flermønstret vev og strikk om dagen, og har lenge siklet på både det ene og det andre DYRE strikkeskjørtet.  Etter å ha lest på Annabel sin blogg at mammaen hennes hadde strikket en erstatning til henne, har jeg tenkt at det må jo jeg og kunne få til.  Pastellisk som jeg er om dagen, ble det et pastellfargerikt et i første omgang.  Jeg ble mer enn fornøyd, og synes resultatet ble mye bedre enn forventet.  Hva synes dere?

Litt rotete bakgrunn, men dere ser jo hvor barnslig stolt jeg er ihvertfall :)

JA til farger.
Siden vi synes det gikk veldig kjapt og skjørtet ikke ble så værst, så er vi allerede igang med et til.  Denne gangen går det selvfølgelig i blått.  

Tjo og hei fra 

Husmor Kine & Ludo


10 kommentarer:

 1. Tjo hei så fint d ble:-)))) Har også sett skjørtet på bloggen til Annabel, meeeen er IKKE flink til å strikke såååeeeh....hehe...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Ann Merethe. Jeg er heller ikke flink til å strikke og har ikke gjort det på mange år, men dette var ganse lett :)) Willmsen hadde jo tidenes garnutvalg så jeg gikk fullstendig amok :)

   Slett
 2. Kjempe fint skjørt :) Har et spørsmål til Mih eksperten..hvordan er oslo grayson på størrelsen. Har aldri prøvd en Mih før og har forskjellige str i mine jeans. 27 i levis denim curve som det er mye stretch i. 29 i vidden på andre jeans det ikke er mye stretch i. Hvilken str vil passe tror du?

  God påske KIne :) og på forhånd tusen takk :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :))) Jeg er vel ikke akkurat noen ekspert, men jeg kan jo svare så godt jeg kan :) Greyson vasken ligner litt på Christie i "oppførsel". Den har ganske mye stretch og vider seg en del ut. Det kommer selvfølgelig litt anpå fasogen din, men jeg er samme størrelse i demi curve som jeg er i de fleste MiH. Veksler mellom 24 og 25. Alltid litt vanskelig å si, men det er ihvertfall GOD stretch i Greyson.

   GOOOD påske til deg og masse lykke til.

   Kine

   Slett
 3. Da tok jeg sjansen på å kjøpe samme str i Mih som Levis jeansen. Tusen takk for hjelpa :)
  Flott blogg forresten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra og tusen takk!! Håper den passer supert, bare gi den litt tid på å gå seg til :)

   Slett
 4. You look smashing!

  Skjørtet ble kjempefint, Kine! Likte fargene utrolig godt, perfekt til den grå genseren!

  Påskeklem fra Britt Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. TUSEN takk skjønne du!!

   STOR påskeklem tilbake til deg :)

   Slett
 5. For ett nydelig skjørt,og så flotte farger også. Kan jeg spørre om hvor jeg finner en oppskrift på skjørtet. Har lyst til å prøve og strikke det. Må også bare si at du har en flott bloog, både mennesker og dyr.

  Forsatt god påske :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)) Jeg har dessverre ingen oppskrift på skjørtet, tok det på øyemål. Jeg har strikket med 8 pinne og dobbelt 5 garn sånn at skulle bli fluffy og tykt. Jeg er en str. xs og la opp 67 masker på rundpinne. I den ene enden har jeg 5 rader ribbestrikk og i en den andre enden (livet) har jeg satt i strikk. Det er et veldig enkelt skjørt å strikke, bare viktig å ikke lage det for stort ellers faller det av :)

   Koselig at du likte både blogg og skjørt.

   Fortsatt GOD påske til deg og :))

   Kine

   Slett