søndag 8. april 2012

And another one...

Jeg har visst blitt en liten produksjonsmaskin her oppe i snøværet.  Vi virkelig nyter fridagene, men det er så deilig å stulle med litt småting.  Igår ble skjørt # 2 klart og jeg er kanskje til og med enda mer fornøyd med dette enn det første. What do you think?

Mine nye følgesvenner.
Fremdeles i min blåsone.
SÅ happy med mitt siste verk.

Det er utrolig hvor tilfredsstillende det er å lage noe selv, og høy som jeg er på hva jeg har fått til, har jeg begynt å tenke på en genser.  Vel, vel tiden vil vise, gensere er for proffe.

GOD søndag alle Skjønne.

Kine & Ludo

18 kommentarer:

 1. Hei

  Du er virkelig produktiv. Nå fikk jeg bedre sett hvordan skjørtet er og det virker ikke som noe problem og strikke. Skjønner godt at du er happy med det også for det ser virkelig bra ut. Du burde også prøve deg på en genser, det er ikke så vanskelig, når jeg med ti tommeltotter klarer det så er det håp for andre også..hehe. Og det er også noe med at du har laget det selv, iallefall noe jeg synes er morro.

  Ha en fortsatt god 1 påskedag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og tusen takk :))

   Har begynt å tøffe meg opp til en genser:)

   Slett
 2. FLINK du er!!
  De ble jo knallfine ♥
  Likte veeeeldig godt fargene på dette:)

  SvarSlett
 3. Wow! Jeg er så imponert at jeg vet ikke hva jeg skal si. Voksenpoeng! <3 Amazing farger... Du er flink til alt du, Kinemor! Stor klem fra flyplassen <3 Synne:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha Synne :)) Men jeg blir jo så glad når du skriver sånt :)) Du får bli med meg på garnbutikken så skal vi finne perfekte Synnefarger. <3 <3 <3 Kine

   Slett
  2. Ååååå, sa jeg at jeg er veldig glad i deg?? :D

   Slett
  3. Nei ikke denne gangen, men jeg vet det veldig godt fra før av <3

   Slett
 4. Så flink du er Kine!!

  Håper du kan svare meg på ett spørsmål. På "Monicas drømmehage"bloggen er du avbildet bla under ett innlegg 3.april der damene fra drømmehagen er på innkjøp hos deg. Du har på deg en stilig genser og på ett av bildene holder du en cardigan i samme stoff. Oppfatter det slik at dette er noe fra Custommade. Kommer disse lekkerhetene til butikk i 2012?

  Ha fine påskedager videre,-takk for at du gleder oss med festlige bilder;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Janicke :))

   Både cardigan og genser som jeg har på meg der, er fra Vinterkolleksjonen til Custommade. De kommer i butikk rundt midten av oktober 2012, og jeg gleder meg veldig for det er SÅÅÅ mye fint.

   GOD påskeinnspurt til deg :)

   Kine

   Slett
 5. Digger det! Skal faktisk lage meg ett selv :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Helene :)) Kjør på og lag et selv!! Kine

   Slett
 6. Å så fint!!! :) Hvilket merke er garnet? Har du funnet oppskriften på internett? :) Nå ble jeg gira og har lyst å prøve selv :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Åslaug og takk for hyggelig kommentar.
   Jeg husker ikke helt hvilket merke garnet var, men det het Balder garn og var i 100% ull. Det hadde pinnestørrelse 7-8. Har strikket det på frihånd så har dessverre ingen oppskrift. Men det er veldig enkelt. Legg opp nok masker sånn at du får det rundt livet, også strikker du bare en smal ribbekant i nederst og en litt bredere i livet. Jeg har mine på vrangstrikk og har satt i strikk. Jeg strikket det på rundpinne, men du kan jo strikker på vanlige pinner og sy sammen etterpå om du ikke har rundpinne. Det var vedig lett, jeg er virkelig ingen kløpper til å strikke.

   Lykke til :))

   Kine

   Slett