søndag 6. november 2011

What do you want?

Vi føler vi må skrive en stor takk til alle dere fantastiske Finuser som er innom bloggen vår hver dag.  Dere er grunnen til at vi holder på og koser oss med å være blogginer.  Vi har jo ikke holdt til så lenge her i bloggland og vi er så glade og overrasket over at så mange vil følge med på akkurat oss.  Vi tenkte at det nå var på tide å høre litt etter på hva dere synes om bloggen.  Hva ønsker dere mer av og hva kan dere helst leve uten.  Rekk opp hånden og skriv en kommentar om hva akkurat du ønsker, så skal vi gjøre vårt beste på å bli bedre. 

Rekk opp hånden og si din mening.
Vi trekker en liten premie til en av dere som kommer med gode forslag.

På forhånd tusen takk Finuser!

Kine & Ludo

23 kommentarer:

 1. Synes bloggen er en bra mix av alt en jente kan ønske seg! <3 Keep up the good work!

  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 2. Hei Kine og Ludo!

  Her rekker jeg og Mr.Pusimann opp hender og poter og sier at vi er SÅÅÅ fornøyd med bloggen som den er;)
  Hva vi liker:
  Du oppdaterer ofte.
  Du skriver så hyggelig.
  Har flotte antrekksbilder.
  Har de nydeligste vovsebilder som jeg blir så glad og "feel-good"aktig av.
  Har en super balanse mellom privatliv og jobb.

  Men du ønsket feedback på alle plan og da kan jeg jo skrive litt om hva jeg kunne ønsket mer av:
  Hadde vært artig å få enda mer innblikk i arbeidet på låven og bilder fra når dere har visning.
  Kanskje kunne du skrevet litt mer om arbeidet ditt.
  Flere bilder og reportasjer fra kundebesøk.
  -Alt dette har du jo allerede,men mer mer mer;)

  Sist men ikke minst liker jeg at bloggen din synes så deg,ett ordentlig menneske,du fremstår ikke som en slik Barbie-blogger som står og lager trutmunn til deg selv i speilet.

  Keep up the good work,håper ikke du og Ludo blir lei av blogging på lenge lenge!!

  SvarSlett
 3. Azadeh: Tusen takk søte <3

  Janicke: Nå sitter vi omtrent med tårer i øynene her. Vi tar skryt til oss bedre enn de fleste. Tusen takk for feedback, det setter vi stor pris på :)))

  Hva gjelder enda mer info fra låven, så er det ikke alt jeg kan vise. Det er en hårfin balanse mellom hva man kan vise å ikke :) Men jeg tar det absolut til meg og skal prøve å vise dere enda mer av det jeg driver med. Men bloggen er min private og jeg prøver å ikke bruke så mye av jobbtiden på den. Da den ikke er en del av min jobbeskrivelse. Skal dog prøve å vise dere enda mer fra messer, turer osv.

  Utrolig hyggelig at du oppfatter meg som et ordentlig menneske. Jeg er en ganske så vanlig jente, som tilfeldigvis elsker det jeg driver med og hunden min :)

  TUSEN takk for superkoselig tilbakemelding, det er sånn som gjør at vi kommer til å blogge lenge lenge til :))))

  SvarSlett
 4. Fineste Kine og Ludo....

  Hvor skal man begynne? Jeg elsker alt ved bloggen deres :)
  Man blir rørt og inspirert.
  Man kan le av morsomme bilder og se på alt det fine dere omgir dere med, enten det er sko, vesker, hunder eller alle de fine menneskene du omgir deg med :)

  Jeg er også veldig enig med Janicke i at du virker ekte og down to earth. Er alt for mange som blogger for å få oppmerksomhet og da blir det gjerne litt falskt (eller sånn barbie-blogger som jeg syns var en veldig god beskrivelse)

  Syns også bloggen er befriende "ren". Altså uten masse reklame og blinkende bannere som forstyrrer.
  Rett og slett en behagelig blogg å lese, og en blogg jeg koser meg med sammen med en kopp kaffe hver eneste dag.

  Det er jo selvsagt også gøy at du har konkurranser med SUPRE premier innimellom ;)

  Keep up the good work (eller stand on som min svært lite engelsktalende tante så fint sa det)

  Stor søndagsklem til dere begge fra Maya

  SvarSlett
 5. Hei Kine og Ludo.
  Jeg er innom bloggen deres hver dag - gjerne flere ganger om dagen. Verdens beste blogg! Fin blanding av mote, hund og hverdag... Når det er fine bilder av Ludo roper jeg på ungene mine på 6, 9 og 12 år som ønsker seg en Toller etter å ha blitt kjent med Ludo :-) Og fashionfavorittene mine er for tiden MiH, Debbie, LoopieLove og SysterP. - Håper dere fortsetter å blogge i all evighet!

  SvarSlett
 6. Kine og Ludo er Kjempe søøøøøte. Love You Love You :)

  SvarSlett
 7. Jeg har nettopp oppdaget Kine og Ludos magiske og morsomme verden, og er helt betatt! Elsker hunder, så en blogg om mote og hund er midt i blinken! Jeg syns det er veldig gøy når du er rundt omkring og viser fram alle de fine butikkene som finnes i ulike deler av landet. Vi Oslo-boere blir får litt skylapper og ser liksom bare de "vanlige" butikkene i spikersuppa, og er nok litt bortskjemte siden vi har Eger og Steen og Strøm innen t-bane-vidde.

  Flere bilder av Ludo er også velkomment. Og kanskje flere bilder av hva du har på deg - alltid ute etter inspirasjon! Gjerne også på interiør- og matfronten! ;) Og shoppingtips er alltid bra... Selv om ikke lommeboka er enig...

  Og så er jeg enig med Janicke og Maya at det er deilig med en blogger som ikke viser fjorten bilder av seg med tre tonn sminke og trutmunn... Litt ekte vare er supert!

  Takk for en kjempefin blogg!

  SvarSlett
 8. Maya: Tusen tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding. Det betyr så masse for oss. Vi er så heldige som har lesere som deg. Ekstra fint synes vi det er at du har lagt merke til at bloggen er reklamefri. Det er et meget bevisst valg for å slippe en rotete blogg med håpløs reklame.Tusen takk for kjempekoselig feedback. Vi skal gjøre vårt beste for å holde deg interessert og skal snart ha ny konkurranse. Klemmer fra Ludo og Kine

  Mari: Herlig herlig kommentar. Tusen TAKK. Vi blir så glade. Ludo er en storsjarmør på bilder, men hadde kanskje ikke nødvendigvis sjarmert barna dine så mye live. Hun unngår helst barn til fordel for trening :) Kommentarer som dette gjør at vi vil fortsette lang lang tid fremover ihvertfall :) TAKK!

  Aila: LOve love LOVE tilbake!!!

  Guro: Så herlig å høre at vi er blitt oppdaget. Det er nettopp dette som er så gøy med blogging, når det kommer nye lesere som liker det vi gjør. Det er som du sier veldig lett å glemme alle de fine butikkene rundt om i Norge, for det er MANGE fine. Og vi kommer helt klart til å fortsette med det. Flere Ludobilder blir det helt klart, men det blir så tidlig mørkt på hverdagene nå så det blir tatt mest i helgene.
  Gøy at du vil se mer interiør og mat. Jeg er jo egentlig utdannet eksponeringsdesigner så interiør står mitt hjerte meget nært. Så det kan vi absolut dele litt mer av. Jeg elsker at dere synes jeg er ekte, det er så utrolig viktig for meg!

  Fortsatt finfin søndag til alle dere Fine!

  SvarSlett
 9. Ikke engang tenk på endringer. Kine og Ludo er best!

  SvarSlett
 10. Hmmm, hva skal man svare til dette?? Jeg syns egentli dere har det som trengs, en fin blanding av jobb, hverdag, mote og hund :) Hvis jeg skulle ønske meg mer av noe, måtte det være mer innblikk i alle de fine klærne og skoene dine :)

  Utover det er jeg rimeli fornøyd :))))

  SvarSlett
 11. Hei :-)

  Jeg har oppdaget denne bloggen for en liten tid tilbake, og synes det er en super blogg.
  Jeg er innom hver morgen mens jeg nyter dagens første kopp med pukka te , også er jeg innom igjen på kvelden når jeg nyter dagens siste kopp med pukka te ;-)

  En herlig blogg med god variasjon av antrekk( som jeg elsker) , flott "stæsj" ( jeg ELSKER Loopie Love) og ikke minst de fantastiske Debbie skoene ( samlingen min vokser seg større hver gang lønna kommer inn gitt...
  Innleggene dine om den nydelige røde reven er ett friskt pust! Så jeg sier som de over Keep up the good work.

  Hva jeg kunne ønske meg mer av : tja.. kundebesøk og hva som skjer i den spennede låven er jo alltid fint.
  Konkurranser elsker vi jenter så det er jo ikke å forakte.. he he

  Ha en strålende dag.

  SvarSlett
 12. Hei K+L!
  Nå har jeg ikke lest de andre hilsner du har fått, så blir kanskje en repetisjon - men når det er så fine godord så er det bra å høre de fra flere hold ?! :-)

  Oppdaget bloggen din via-via blogger, og ble raskt fast følger (uten egen blogg..). Grunner til at jeg kommer tilbake er:
  - Fine bilder, både natur og mote. Og av Ludo'en :-)

  - Godt blikk for mote som jeg kan identifisere meg med

  - Viser frem nye merker, både små og store, norske og utenlanske - Syster P og Loopie Love står på ønskelista mi til jul!

  - Du oppleves som en jordnær og veldig menneskeglad person, som omtaler andre positivt - virker rett og slett som ei real jente.

  - Flink til å linke til butikker som fører merkene du omtaler - ett skritt nærmere for oss lesere til å skaffe oss det!


  Det jeg kan tenke meg mer av er info og bilder fra jobben din - har ikke fått helt tak på den enda ;-)
  Og etter turen din nordover så ble jeg imponert over naturbildene dine - også det med tøffe Volvo'en - så gjerne flere slike kreative bilder!

  Ellers må du fortsette med det du er god til - Lykke til!

  Klem fra Helene

  SvarSlett
 13. Hei :)
  Jeg ønsker også bare å føye meg til resten med å si -Keep up the good work!! Super blogg og elsker alle antrekk du viser . Ved å lese bloggen deres føler man nesten at en kjenner derw..rett og slett utrolig koslig og gleder meg til nye updates hver morgen. Det er kosestund :) Ellers tusen takk for svar ved mailhenvendelser til deg..er lykkelig eier av Loopie Love armbånd og Margit Brandt ullbukse + mye mer takket være deg :)

  Ha en strålende uke Kine og Ludo <3

  Klem Lena

  SvarSlett
 14. Verdens fineste Kine.

  Fortsett akkurat som du gjør, så har du både meg og maaange andre som faste lesere for alltid<3
  Alltid koselig å se det blide annsiktet ditt på innkjøp og andre morsomheter, og ludo er jo bare den fineste tolleren i verden.

  Enjoy loves you!

  xoxo
  Cecilie

  SvarSlett
 15. Hei, jeg har også nettopp oppdaget din blogg og skjønne univers og stortrives alledere. Sjekker siden den hver eneste dag og synes du har en superbra stil! fortsett akkurat sånn:-)

  SvarSlett
 16. Hei. Så skjønn en bissevov, liker egentlig bloggen din slik den er, litt av hvert, personlig og fint. Fine bilder og god tekst...

  Ha ei finfin uke :)

  SvarSlett
 17. Fineste Kinesnuppa!!

  Jeg kom på 2 ting jeg gjerne vil se mer av i bloggen din :D
  En step by step guide (med bilder) på litt forskjellige måter å knyte skjerf på.
  Og noen flere bilder av små detaljer fra leiligheten deres :)
  Litt sånn hjemme hos reportasje bare mer detaljert hvis du skjønner hva jeg mener.
  Som f.eks bilde av din favorittkopp (herregud så teit jeg høres ut nå) :P

  Superduper mandagsklem fra Maya

  SvarSlett
 18. Helt ny på bloggen her så har ikke fått fullt overblikk, men da jeg så lenke fra FruFly så syntes jeg navnet på bloggen var så artig at jeg var nødt å klikke og jeg ble ikke skuffet:) Lånte bildet av den fine genseren i siste innlegg og har selvfølgelig lenket tilbake hit! Førsteinntrykket er - en blogg med en god atmosfære som jeg kommer til å følge.

  Hilsen fra Kjersti

  SvarSlett
 19. Solveig: Tårer i øynene her nå. Takk <3

  Ine: Tusen takk. Vi skal prøve å bli enda bedre :))

  Anette S: Tusen takk for herlig kommentar. Det varmer så veldig. Vi kjører snart på med ny konkurranse og skal bli enda flinkere til å "dele" mer :)

  Helene: Tusen takk for superkoselig feedback. Vi blir SÅ glade. De siste bildene må vi nok takke fotografmannen for, det er han som har tatt de :) Det er dessverre ikke alt fra jobben min jeg kan vise, men jeg skal bli flinkere til å vise det jeg kan. Og så du vet: Jeg er salgsagent i et veldig bra klesagentur med masse fine merker og stortrives med det:)) Håper du får masse Loopie Love og Syster P til jul. Det er jeg sikker på at du fortjener. Klem Kine & Ludo.

  Lena: Så BRA. Herlig å høre. Vi synes det er så stas å kunne hjelpe. Tusen takk for at du besøker oss :)

  Skjønne Cecilie. Hva skal man si til deg? Du er jo bare nydelig!!

  Gry: Så kjempe koselig. Tusen takk for hyggelig kommentar. Vi håper du fortsetter å besøke oss :))

  Black Orchid: Tusen takk. Vi skal gjøre vårt beste for å holde dere fornøyde :)

  Maya: Du er nå bare søt :) Skjerfinnlegg er på vei, for det er det så mange som spør om. Interiørinnblikk fra leiligheten kommer på de dagene hvor vi føler oss skrekkelig ufotogene :)) Stor klem fra oss.

  Kjersti: Så herlig å høre. Vi er rent lykkelige her vi leser. Gleder meg til å ta runden å sjekke ut bloggen til deg og alle de andre og. Superkoselig at du vil følge oss. K & L

  SvarSlett
 20. Cecilie &amp; Luna9. november 2011 kl. 22:47

  Det jeg liker aller best ved bloggen din, Kine, er ekteheten. Det høres kanskje litt merkelig ut, men jeg synest banneret du har nå er et godt bilde på bloggen din. Var, varm, ekte og vakker. Som en flott høstdag.
  Du har et varmt hjerte, og formidler mye glede gjennom små, hverdagslige ting. Jeg tror bloggen deres forblir best, om du skriver om det du og ludo ønsker å skrive om, det er jo det som gir den ektehet...

  Cecilie & Luna

  SvarSlett
 21. Takk for søt og fin kommentar Cecilie. Den varmet i hjertet! Vi fortsetter vår egen stil det er helt klart, men det er jo hyggelig å vite hva dere liker aller best. God natt fra meg og reven som sover på mine føtter <3

  SvarSlett
 22. Cecilie &amp; Luna9. november 2011 kl. 23:20

  Liker aller best den gode blandingen, som en pose smågodt:) blant favorittene er Ludo-reven sine søte og morsomme poseringer, interiør, og vakre Kine i vakre klær, og tøyse-Kine som gir det hele en ekstra dæsj ektehet :)

  God natt! Luna ønsker Ludo søte hvetebakstjakt-drømmer :)

  SvarSlett
 23. Herlich. Ludo var mer i Koma i natt en hun sov. Sliten rev som prøver å ta opp for mye aktivitet i det siste :)

  SvarSlett