onsdag 9. november 2011

USA meets Paris.

Som dere sikkert har skjønt er vi svorne fans av MiH.  Jeg har elsket buksene siden lenge før jeg begynte på låven, da de sitter perfekt.  Paris Aviator er min favorittmodell og jeg har den i flere farger.  Min absolut mest brukte bukse.  Paris er cropped (litt kort i bena), men jeg bruker den året rundt fordi den passer korte Kine perfekt.   Idag har vi teamet Paris opp med vårt nye US scarf.  Det sendte søte Christine hos Scoop Women til meg og vi elsker det.  Sammen med Natura Cashmere skjerfet er det perfekt.   

I mine høstfavoritter fra topp til tå.  Genseren er ny og fra den famøse shoppingturen
hos Fine Ting.  Elsker den.
We love the birdpants.
Laughing at myself.
Ikveld er første kvelden på lenge hvor vi endelig får hvilt labber og ben i sofaen litt før vi skal avgårde på trening.  Vi har skeiet ut med pizza og koser oss.

Masse kjærlighet til alle dere Fine.

Kine & Ludo

3 kommentarer:

 1. Det skjerfet har faktisk jeg hatt på meg i hele dag:-)
  Hvis det er Hunkydory sitt du har? Iallefall veldig fint:-)
  Hvis du kjenner fler som vil ha så selger vi de på LilleBille i
  Flekkefjord:-))
  Have a nice week:-)
  Klem fra Silje :)

  SvarSlett
 2. Kine, we love the same pants! What a surprise!:) Og jammen har jeg ikke kombinert de med en grå genser og grått skjerf fra Natura Cashmere idag. Think we're soulmates...!<3 Tihi:)

  SvarSlett
 3. Cecilie: I very much think so toooo :)

  Silje: Ja det er det samme. Veldig fint og faded i fargen, liker det SÅ godt. Da vet jeg hvor jeg skal sende potensielle skjerfbeilere :) Fin uke til deg og! Klem K :)

  SvarSlett