tirsdag 22. november 2011

Back to work.

Så var det i full gang igjen med jobb.  Men siden jeg er så heldig å ha verdens kanskje beste jobb, så er jo det bare gøy.  Alltid koselig å se mine flotte sjefer igjen og å snakke med våre fine kunder. 
Idag var det litt ekstra koselig å komme inn på låven for i etasjen under var det skjedd noe spennende. Våre kjære naboer under har begynt med kuleste Jonathan Adler og showrommet er blitt enda kulere.  Jeg skal vise dere mer senere, men her er våre umiddelbare favoritter som vi bare MÅ ha :)

En til deg og en til mannfolket :)
Gleder meg til å vise dere mer av dette superkule merket senere.  Enn så lenge får dere sjekke ut nettsiden hans eller Milla Boutique som har det i Oslo.

Happy tuesday Finuser.

Kine & Ludo

4 kommentarer:

 1. Velkommen hjem :). I går la vi ut bilder av noen av Z&V klokkene som er på vei inn snart. Check it out :).

  SvarSlett
 2. Kule krus! Jeg samler på ulike krus, og alltid to av samme sorten. Så kanskje disse må bli neste kjøp:) Var innom Milla Boutique i helgen, MYE fint der!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. KIMAN: JAaaaaaaaaaaaaaa, er SÅ på saken :)

  Sofie: Jeg og samler på krus. Jo flere ulike jo bedre. Jeg liker jo så mye så det er helt umulig å bare ha én serie. Vi skal definitivt kjøpe oss disse. Er de ikke bare superkule?? Milla er en drøm for oss som elsker detaljer. Tar en dag der ANY day :) Fin kveld til deg og søte!!

  SvarSlett