onsdag 30. november 2011

Ugg Ugg!

Vi liker å ha det varmt og selv om det ser aldri så rart ut ELSKER vi å gå med Uggs i parken.  Varmt og comfy på engang.  Lite visste vi om at Uggs hadde fantastiske strikkeluer, men denne elsker vi ikke bare fordi den er morsom, men fordi den faktisk er stor nok og.

Happy med godskoene fra Debbie, Oslo black fra MiH, Ny FIN genser fra Fine Ting,
Syster P skjerf og ny lue fra Ugg.
God kveld Finuser!

Kine & Ludo

16 kommentarer:

 1. Hei Kine, jeg spør deg - for du må jo være en liten ekspert på MIH jeans ;-) Har så lyst til å finne meg en som passer MEG best mulig. Er ikke glad i å prøve jeans, og vet ikke helt hvor jeg bør begynne.
  Kunne du anbefale meg en modell? Jeg har litt former, pleier å bruke str 31 ;-)
  Hadde jo vært morsomt om du kunne lage et innlegg om denne jeansen. Det er jo lov og ønske..... ;-)

  Ha en deilig kveld!

  Kristin

  SvarSlett
 2. Så fint bilde!!
  Jeg har "dine" bukser på ønskelisten, jeg! Har Oslo-modellen i blå, men har veeeldig lyst på sorte også!
  Og det skjerfet er jo bare nydelig!!
  Kristin: jeg har også former, men er veldig fornøyd med Oslo-modellen. Måtte vel gå ned 1 størrelse eller 2...

  Takk for veldig koselig og inspirerende blogg!

  Britt Lise

  SvarSlett
 3. Har satt Ugg votter og tøfler på ønskelisten min :D
  De er superfine!!
  Lua har jeg ikke sett før nå. Mulig den også må på ønskelisten.

  Onsdagsklem fra Maya

  SvarSlett
 4. Lyst til å røpe hvor du fant lua, forresten?
  VIRKELIG fin!

  Britt Lise

  SvarSlett
 5. Hei Kristin.Jeg vet ikke helt om jeg kan kalles ekspert Jeg skjønner veldig godt at du har lyst på en god jeans og, det tror jeg vi alle synes er litt vanskelig. Jeg er utrolig fornøyd med buksene fra MiH og har ikke kjøpt andre jeans etter at jeg oppdaget de. Jeg har solgt MiH jeans til både store og små da jeg solgte de i butikk. Hvis du vil ha en som er smal i bena og med litt høyde i livet, velger du Oslo. Den finnes i mange forskjellige vasker fra helt superstretch til f.eks black som ikke vider seg noe ut. London er også en god modell som er litt høyere på livet og har litt smygsleng i leggen. Den finnes og i utallige vasker. Vaskene Kara og Black er ganske vanlige i størrelsen mens de mer stretchie variantene vider seg litt mer ut. Jeg anbefaler deg virkelig å besøke en butikk hvor du kan få god hjelp. Fine Ting har et veldig godt utvalg i Oslo ihvertfall og du får kanongod service av de søte jentene der. Kanskje kommer det en liten jeansguide, det hadde jo vært gøy. Uansett supermasse lykke til. Kine :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk Britt Lise.

  Vi er veldig glad i våre svarte. Når jeg prøvde MiH første gang så kjøpte jeg 3 stk. på en uke fordi jeg var så fornøyd med å endelig finne en skikkelig god bukse. Bare vit at Black er MYE mindre i størrelsen enn de fleste andre så det lønner seg å prøve. Luen er bestilt, men det er sikkert mange som har den i butikk. Kan sjekke det opp i morgen eventuelt :)

  Finfin kveld til deg fra oss :)

  SvarSlett
 7. Ja luene og vottene er så gode, hadde det vært kaldere hadde jeg kjøpt de for lengst :) Luen kan virkelig anbefales. Skikkelig tykk og fin strikk med fin pelsdusk. Vi likern :) Klem K & L

  SvarSlett
 8. Ååå så deilig med varme peeene klær:-)))) Jeg har også litt former og er suuuuuuper førnøyd med Mih modellen vieanna, har min i navy, men har lyst på en i svart også.....oslo er også veldig behagelig:-))

  SvarSlett
 9. Hei igjen!
  Supert om du har mulighet til å sjekke ut angående luen!
  Vet du forresten hvem som er gode og store på MiH i Bergen?

  God kveld!!
  Hilsen Britt Lise (med eksamensnerver....)

  SvarSlett
 10. Ja, hvor har du kjøpt luen? den var superfin:-) og debbie-skoene har jeg heller ikke sett- hva heter de?

  SvarSlett
 11. Fin lue!!
  Og fiiine du;)
  Jeg ahh... elsker skjerfet ditt ♥
  Det er min store LOVE for tiden, ønske, ønske...

  Klem Line

  SvarSlett
 12. Takk Ann Merethe. Vi liker comboen varm og fin :)

  Jeg skal sjekke luemulighetene Britt Lise. I Bergensområdet finner du MiH hos Pepper 2, Vrimmel, By Sam, Nougat, Berthas Oldebarn, Infinity & Scoop Woman. Det er de jeg kommer på i farten ihvertfall. Masse lykke til med eksamen. V heier :))))

  Kjære Gry. Jeg har bestilt luen, men skal høre med de i morgen hvor den er å få tak i :) Skoene heter 3105 og er helt suuuupre. De har fôr og rågummisåle, en sann drøm å gå med. De har kanskje noen igjen hos www.funkyballerina.no. Løp og kjøp- jeg elsker mine :)))

  Skjønne Line, du er nå god da. Skjerfet er det bare å smelle på ønskelisten, det er en skikkelig goding og vi unner deg det selvfølgelig SÅ masse. K :)

  SvarSlett
 13. Fine Kine, du er bare flott<3
  Elsker MiH, verdens beste bukser! Hos oss finnes mange varianter av Oslo, London og Paris. Farlig å være på jobb hver dag! ;)

  SvarSlett
 14. Takk Cecilia :))))

  Finuser: Dere finner luen her: Høyer Sjølyst, Ferner Jacobsen, Tatler og Hassan & Den Dama blant annet. Lykke til og god juleønsking :))

  SvarSlett
 15. Hei hei!

  Takk for at du hjelpa med luen, det var snilt!!

  Ble forresten VELDIG inspirert av den fine gaven du hadde pakket inn. Synes det er så koselig å gjøre litt ut av innpakningen selv også, og stempel er så nostalgisk, håndtverks-røft (?) og koselig!

  KLEM fra Britt Lise

  SvarSlett
 16. Skulle bare mangle Britt Lise.

  Vi elsker å pakke inn gaver og leke oss med pynten så det blir det sikkert mer av det fremover og vi forsegler ALLTID med lakk :))

  SvarSlett