tirsdag 29. november 2011

Oohhhh NO!

Idag måtte jeg en tur innom Byporten etter jobb for å klage på mobilen min som best trives i to deler om dagen.  Så plutselig befant jeg meg i 2. etasje hos Fine Ting.  Skulle bare gi Synne en klem, men vips så ble det en "liten" førjulspresang i stjernepose.  Jaja sånt skjer, vi er uansett superhappy med det vi har kjøpt.  Dagens tips er forresten masse koselige julefilmer til superpris på Platekompaniet.

Happy go lucky med stjernepose i hånden.
LITT fornøyd med min nye Bjørgring kanskje.
Ikveld er det kos og rydd på tapetet.  Vi skal ha fancy besøk på torsdag og må gjøre det fint til det.  Håper dere har en deilig tirsdagskveld Finuser!

Kine & Ludo

8 kommentarer:

 1. Upsss, sånn kan det gå, hihi;)
  Fiiin ring ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 2. OH YES, Kine!!! :-))) Grattis med nye fantastisk Fine Ting! Tusen tusen takk for klem og besøk! Gleder meg til å se deg snart igjen :-))) Hils hjem! Smask <3 Sy

  SvarSlett
 3. Det er så morsomt fort gjort å dette innom der :) Men du, er det nettet fra MiH å få i butikk? Er på jakt etter noe sånt til franskbøkene mine :)

  SvarSlett
 4. Ja Line, det er veldig fort gjort, men det var jo Fine Ting da :))

  Takk i lige måde skjønneste godeste SY <3

  Ja det vet vel du godt Kamilla :) Det nettet er nok vanskelig å få kjøpt. Tror man får det hvis man bestiller fra nettbutikken til MiH, men er veldig usikker. Det er så mange som spør, så jeg jakter på svar :))

  SvarSlett
 5. veldig fin jakke syns nå jeg! Og er SÅ misunnelig på din Polly Push Lock! Den er jo dessverre ikke å få tak i lenger, jeg har prøvd ;)

  Thea

  SvarSlett
 6. Tusen takk Thea. Den er fra Zara og vi elsker den fordi den er i tovet ULL :) Polly er jo vår trofaste følgesvenn og vi liker henne sånn. Har du prøvd nettsiden til Mulberry? Eller spurt butikken om de kan bestille den inn?

  Kine :)

  SvarSlett
 7. Hei Kine :) Jeg har spurt hos forhandler i Bergen og sjekket den internasjonale nettbutikken, den kommer visst ikke inn med det første (har ikke spurt i Mulberry butikken i Oslo). Mulig det blir en Bayswater istedet :)

  Thea

  SvarSlett
 8. Uff den er kjip altså. De har heldigvis MYE annet fint :))

  SvarSlett