onsdag 16. november 2011

Hot & Cold

Idag kom solen for fullt, HURRA!  Det har vært skikkelig bra "Swell" (les: bra bølger), godt humør og deilig deilig mat.  Det er alt jeg krever av en ferie.  Bortsett fra at vi savner Ludopusen veldig, så er både jeg og mann lykkelig.  Idag har til og med moi fått prøvd bølgene, og det gikk ikke så værst.
Det er ikke så varmt her om kveldene, så jeg har rett og slett frosset litt.  Løsningen fant jeg på Zara her nede, og det er den perfekte "overgangsjakken" som farfar kaller det.  Den er i ull og jeg elsker den.  Har ikke sett den hjemme før, og det gjør jo at den føles enda mer som et kupp.  Do you like?

Loving my new jacket from Zara.
(teamed up with: MiH jeans og sweater, Natura Cashmere Scarf & Debbie ballerinas)
Vi håper dere har hatt en forrykende onsdag i vårt kjære Norge.  Har det blitt kaldt ennå?  Blir det snart hvitt?  Jeg er nysgjerrig og gleder meg til å komme hjem til julestemning.

Fortsatt god uke Finuser!

Kine & Ludo

4 kommentarer:

 1. Oh, and I like! Du passet den perfekt - jeg kan ikke gå i dyreprint, ser ut som en vamp, men du kledde den veldig godt!!.

  Fortsatt finfin ferie
  Hilsen fra
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Yes, I like! - både jakken og hele kleskomboen :)
  Kos deg!
  Birte

  SvarSlett
 3. Hvor befinner du deg om dagen da? Har ikke fått med meg det jeg... Kos deg masse, for uansett hvor kaldt det blir så er det umulig at det blir like kaldt som her :(

  SvarSlett
 4. Tusen takk Kjersti. Jeg er normaltsett veldig varsom med leoprint selv, men denne gikk akkurat under radaren :))

  Tusen takk Birte. Stemninen er GOD!!

  Azadeh: Jeg og mannen er på en liten surfeferie på Fuerte Ventura :)) wiihii

  SvarSlett