søndag 25. september 2011

Wish for more.

Det er vel ikke akkurat det mannen min mener, men jeg nevner bare at jeg elsker disse to.  Jeg er generelt svak for altfor dyre og vakre vesker.  Dette er søndagens forelskelse.

Fin finere finest.
Svart er ALLTID riktig.
Vi har ryddet og pusset opp i hele dag.  Minst 20 par sko mm. er sortert ut til Fretex.  Grunnen til at de havner der, er at når vi først rydder vil vi bli kvitt alt med engang. Vi har ikke tålmodighet til Finn.no selv om vi burde.

Finfin søndag til alle dere søte som stikker innom.

Kine & Ludo

5 kommentarer:

 1. Den øverste!!!! Gi meg den sennepsgule... <3

  SvarSlett
 2. Åh, disse drømmer jeg faktisk om på nettene! Ikke tull en gang ;) Sier vel litt om hvor mye jeg tenker på de ;) men du kjære Kine, jeg lurte på om jeg fikk lov og legge ut et flott bilde av deg på bloggen ikveld, for å gjøre mine lesere oppmerksom på din fiiine blogg ?

  Søndagsklem! :)

  ( bildet er forresten tatt av min sjef Marianne, som du traff på et innkjøp i Oslo tidligere i år ;) )

  SvarSlett
 3. Dere er vel søte dere som begynner på Synn :)

  Jeg dømmer ingen for å drømme om vesker om nettene, jeg gjør det jo selv :) Og du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å dele bloggen min, det gjør meg jo bare veldig veldig glad. Har Marianne tatt et fint bilde så får du bruke det, men det MÅ være fint :) Dere So Sophie jentene er jo bare gode og søte herfra og til evigheten!!!! Stor klem til deg og søte.

  SvarSlett
 4. Jeg kan garantere at du ser like flott ut som alltid :)!!
  Goood mandag til deg <3

  SvarSlett
 5. Da gleder jeg meg veldig til å se :) Du er en goding!

  SvarSlett