tirsdag 20. september 2011

Home for Ludo.

I dag dro jeg fra jobb da jeg egentlig skulle dra fra jobb, for en gangs skyld.  Så utrolig deilig å komme hjem i god tid, kose litt med reven, spise ferdiglagd middag som mannen hadde laget og lese litt blader.  Tenn et godt luktelys og kryp opp i sofaen med en kopp te. Livet er skikkelig bra akkurat nå.

Happy med grønne detaljer utenfor vårt rosa hjem.
Ludo synes jeg er rar.
Lykkelige med skjerf fra Syster P, kjole og sko fra Acne og pelsvest (gammel).
Kos dere i kveld alle våre fineste Finuser.

Kine & Ludo

8 kommentarer:

 1. Slike kvelder er gull :) Nyt tirsdagen fininger!!!

  SvarSlett
 2. Hei Kine - MiH-spesialisten:-)Jeg har et spørsmål ang MiH Oslo-modellen. Jeg har en hvit str. 27, som har utvidet seg og blitt litt for stor. Så da jeg skulle bestille Oslo-modellen Kara fra en nettbutikk bestilte jeg str 26. Men denne er nesten litt for trang, og har ikke gått ut. Nå ønsker jeg meg fargen Lowell - kan du gi råd om hvilken størrelse jeg skal velge i denne vasken? Takknemlig for svar :-)

  SvarSlett
 3. Hei Mari. Det er ikke lett å bestille når man ikke helt vet hvordan vaskene er :) Hvit og Lowell har en del stretch og er ganske tøyelige begge to, mens Kara holder fasongen perfekt akkurat sånn som du kjøper den. Jeg har kara i samme størrelse som Lowell, men karaen er kjempe trang, mens lowell er skikkelig digg og nesten litt stor :) Lowell kunne jeg også fint hatt en mindre. Hvis du vil ha den tight så bestiller du 26, mens hvis du vil ha en "go" bukse så bestiller du 27. Det finnes ikke noe fasitsvar, men håper dette hjalp litt :)

  Lykke til!!!

  Hilsen Kine

  SvarSlett
 4. Mari!

  Kom innom Enjoy, så hjelper vi deg med å finne riktig str i Lowell. Den jeansen er suuper digg!

  Cecilie:)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for svar Kine - og Cecilie. Skulle selvfølgelig gjerne prøvd, men dessverre ingen MIH-forhandlere her på Lillehammer :-(

  SvarSlett
 6. Da er det bra det finnes nettbutikker :)

  SvarSlett
 7. Vad fina ni är båda två :)

  SvarSlett