søndag 30. oktober 2011

Typical sunday.

Jeg ser at vi har en klar tendens til å legge ut bilder av altfor dyre ting vi ønsker oss på søndager.  Det kan jo ha noe med å gjøre at vi ofte pleier å ha søndager som hjemmedag.  Vi vasker tøy, slapper av og surfer på nettet.  Idag skal dere ikke få noen dyre ønsker, men et tips om en nettbutikk hvor vi ønsker oss absolut alt, enten det er viskelær eller fine møbler.  Jeg har elsket Bolina siden jeg var der for første gang for hundre år siden.  Kunne blakket meg fullstendig der, men henter uansett masse inspirasjon helt gratis.  Nå finnes de på nett og.  Sjekk konkurransen inne hos Fry Fly og du kan være med i trekningen av et gavekort hos Bolina.  Jeg krysser fingrene og har allerede en laaaaaang ønskeliste.

Disse koppene fra Kuehn digger jeg.  Finnes med masse forskjellige motiver og kan kjøpes hos Bolina.
Vi håper alle Finuser har hatt en strålende helg.

Kine & Ludo

6 kommentarer:

 1. Med min forkjærlighet for hodeskaller har jeg selvsagt ikke klart å la disse være i fred. ELSKER dem!!

  God søndagsklem fra Maya som driver julegaveshopping på nett idag :D (selv om det blir mest ting til meg selv :P

  P.S Sjekk denne....

  http://www.millaboutique.no/shop/glam/interior/skull_-metallic-gold_-large//

  SvarSlett
 2. Det er det jeg sier Maya søndager er perfekt til nettshopping. Jeg er godt igang med juleshopping og shopping til meg selv (men det er jeg liksom alltid godt igang med:). Digger ALT hos Milla, skikkelig shoppingtrap.

  Søndagsklem fra meg og reven.

  SvarSlett
 3. Tenk hvis mannfolka kunne skjønne hvor bra det er med shopping fra sofan? Terapi for sjelen er det :)
  Elsket forresten pelskuppet ditt ! Så kuult med gjenbruk, og så støtter man jo en veldig god sak også. (litt bedre samvittighet etter shopping er alltid bra)
  Hvilken stjernegenser gikk du for? Så bildet, men klarte ikke å se helt hvilken farge det var.... Jeg bestemte meg til slutt for blå, men oj oj oj så lyst jeg har på den grønne også :D

  SvarSlett
 4. Ja tenk om :) Ja kupp er alltid bra. Jeg har en slags mørkeblå/gråaktig farge på min stjernegenser og er veldig fornøyd med den. Jeg følte meg ikke fin i den grønne, så det får bli med den jeg har foreløpig. Er så rykkete i shoppingfingeren om dagen :)

  SvarSlett
 5. I know Celine. De er helt RÅ, men akk så dyre.

  SvarSlett