mandag 17. oktober 2011

I LOVE presents.

Idag ble jeg fullstendig overrasket da jeg kom på jobb.  Det hang en søt liten pose fra Shoe Lounge over pulten min, med beskjeden: "Denne stod det bare navnet ditt på".  Jeg ELSKER gaver, både å gi og få er det beste jeg vet i hele hele verden.  Så det å starte uken med en nydelig liten presang, gjorde meg veldig lykkelig.  Se hva jeg fikk:

Fineste ballerinanøkkelringen til skoselgeren.
Foreløpig skal den få henge å pynte opp oppslagstavlen min på kontoret.
Den gjør meg glad.
Vi håper noen er søte mot dere idag Finuser.  

Kine & Ludo

6 kommentarer:

 1. Kanskje ikke helt den du skulle fokusere på her.... Men jeg spør; hvor er oppslagstavlen din fra? Har sett noe lignende tror jeg, men husker bare ikke hvor....

  takk for fi, fin inspirerende blogg!!

  Kristin

  SvarSlett
 2. Kine!!! Hva heter fargen på de forskjellige scullbootsene dine? De som er litt grå/blå eller noe, hva heter de? :))

  SvarSlett
 3. Fiiin den var;)
  Og du fortjener den virkelig ♥ Mest sprudlende dama i bloggeland;)) Tipper dine kunder og merker det ja...:)

  Og løvkjedet?? Er det fra Loppie Love det og, samme som armbåndet? Nyyyydelig.... ønske, øsnke;) Er det i tilfelle gammelt nytt, eller nyttnytt;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Anonym 1: Det er lov å spørre om hva man vil :) Oppslagstavlene på jobben har jeg laget selv. Har trukket en plate med vatt og linstoff, også har jeg dratt sort silkebånd over. Stiftepistolen og jeg er nære venner kan du si :)

  Anonym2: Jeg har 3 par scullboots: Et par blå/svart/grå som heter kaduna negro, Et par grå/grønne som heter kaduna kaki og et par brun/beigemelerte som heter Kaduna Carbon. Håper det var det du trengte :)

  Line: Kjære søte du. Kommentarene dine er til å bli aldeles lykkelige av. Du er så herlig god og oppmuntrende, måtte alle være sånn :) Løvkjedet er Loopie LOve vettu :) Du finner det hos www.funkyballerina.no tror jeg. Stor klem til deg!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hjelpen med debbiene :))) har nå et par i kaduna negro på tur til meg :))))

  Gikk litt fort her istad så jeg ble anonym :)

  SvarSlett
 6. Så BRA Ine- de er helt suverene!!!

  SvarSlett