søndag 23. oktober 2011

Collaboration.

Ja så skjer det igjen.  Denne gangen skal H&M samarbeide med selveste Versace om en fancy kolleksjon vi alle skal ha råd til.  Jeg er nok egentlig ikke noen Versacejente, men kjoler det kan hun godeste Donatella.  Sjokk og vantro er min favoritt i kolleksjonen den enkleste kjolen.  Den er derimot helt fantastisk.  Jeg er skrekkelig dårlig på å stå i kø, så vi får se om det blir noe på oss i år.  Hva synes dere om kolleksjonen?  Jeg skulle ønske de kunne samarbeide med Jimmy Choo engang til jeg, for der hadde jeg lyst på ALT :)

Finfin kjole fra Versace for H&M.
Disse angrer jeg fremdeles på at jeg ikke stod i kø for.
Jimmy Choo for H&M skjerfet er Ludo sin favoritt gjennom lang tid.
( Nei hvem er det jeg prøver å lure? Ludo hater skjerf, men min favoritt er det)
Vi ønsker dere en fortsatt herlig søndag alle Finuser.

Kine & Ludo

7 kommentarer:

 1. FIN pia! med skjerf!

  SvarSlett
 2. Nydelig hund du har, og fin med skjerf. Jeg har planer å kjøpe den sorte korsettkjolen, men hater selv å stå i kø, så vi får se. Endte opp emd kloremerker en gang en gal dame rev en kjole ut av hendene mine...

  SvarSlett
 3. hehehehe. ludo. hehe.

  SvarSlett
 4. Ja det er jo en grunn til at vi hater å stå i kø eller hva Celine? Kloremerker, ja der ser du. Stivkrampesprøyte er liksom ikke det man satser på når man skal shoppe.

  Hehehe Ludo :)

  SvarSlett
 5. Jeg har alltid handlet når H&M har designsamarbeid, men dessverre er det mnange av klærne jeg ikke har brukt så mye. MEN skjerfet fra Jimmy Choo, det som søte Ludo har på seg, er jeg SÅ glad i, og det bruker jeg ofte fremdeles. Det er ikke sikkert jeg stiller meg i kø denne gangen...

  Tonje

  SvarSlett
 6. Ahh, fashion-Ludo! Søteste bildet!!!

  SvarSlett
 7. Tonje: Ja det er virkelig et bra skjerf det der, men det kunne vært dobbelt så stort uten at det hadde gjort noe. Usikker på køståing selv.

  Gunn Tove: Ja er hun ikke herlig :)

  SvarSlett