tirsdag 10. juli 2012

Wanna be my friend?

Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg fått dilla på vennskapsarmbånd.  Jeg fletter og fletter, og blir stadig mer avansert.  Etterhvert så har det blitt veldig mange som har spurt om de kan få bestille av meg.  Siden jeg ikke får laget så mange som ønsket har jeg bestemt meg for å lage en liten konkurranse eller giveaway om du vil.

Reglene er enkle.  Legg igjen en kommentar med hva du liker/ikke liker ved bloggen og hva du ønsker mer av. Skriv også om du er en ca. small, medium eller large rundt håndleddet.  Deler du konkurransen på Blogg, Facebook eller Instagram dobler jeg vinnersjansene dine eller tripler osv.

Disse 3 vennskapsarmbåndene skal få hver sin nye eier.

Håper dere liker.
GO GO GO :)

Kine & Ludo

40 kommentarer:

 1. LIKER veldig! Det jeg liker best med bloggen din er alle de fantastiske antrekkene dine:-) Har egentlig ikke noe jeg misliker, men må jeg si noe så er det når du har bloggestopp noen dager! Haha. ;) Deler på instagram og fb jeg!

  Stor klem fra Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er nå som vanlig bare helt herlig!! Spørs om det ikke må bli et armbånd på deg uansett ;)
   Klem Kine

   Slett
 2. Jeg er Storfan av bloggen! Liker antrekksinleggene dine , de herlige bildene av Ludo er skjønn vitamininsprøytning i hverdagen:-)

  Ha en flott sommer

  Anettesjo

  SvarSlett
 3. Hej Kine:)

  Ihh for nogle fine, fine armbånd. Jeg er helt vilde med de tynde armbånd.
  Jeg er lige begyndt at følge din blog, super fin og mange fine antrek du har dig:). (og hund:)).
  Jeg deler din konkurrence på min Facebook blog.

  God sommer til dig.

  Mange hilsner
  Sienna (fra Instagram)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Sienna. Du gir masse inspirasjon selv ;) Klem Kine

   Slett
 4. Kjæreste Kine og Ludo.... Vanskelig å si hva jeg liker best ved bloggen. Det er en kombinasjon av nydelige, rare og morsomme bilder som gjør meg glad og gir meg et smil som kanskje smitter over på flere gjennom hverdagen. Det gjør at jeg titter innom bloggen minst 5 ganger om dagen. Og har dere hatt bloggtørke så koser jeg meg bare med gamle innlegg :-)
  Er også (som jeg har nevnt tidligere) veldig glad for at dere har en clean blogg uten reklame eller forstyrrende elementer.

  Keep up the good work både med bloggen og armåndene

  Masse klemmer fra Maya

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er bare en skjønning Maya og kommentarene dine sprer så mye glede <3

   Masse klemmer tilbake fra meg og Ludo

   Slett
 5. Hei! Antrekkene du legger på blogg er til stor inspirasjon for meg og ganske sikkert mange andre !!! Så fant jeg deg også på Instagram, supert med bilder:-) som jeg skrev på Instagram så har vi samme etternavn, jeg heter også Kleiven:-)���� håper å vinne����klem fra Hege Kleiven Engh

  SvarSlett
  Svar
  1. SÅ koselig at du følger oss Hege også har du jo så vakkert etternavn :)

   Klem Kine

   Slett
 6. Hei! Jeg liker aller best den avslappede personlige stilen din. Du skriver innlegg på en god måte og er personlig og deler av deg selv med oss lesere. Liker også antrekksbildene, de inspirer:-)Og det er flott at dubruker en blanding av nye/gamle og dyre/ billige plagg, samt noe selvlaget!
  Kommer ikke på noe jeg ikke liker..

  Keep up the good work:-)

  Klem Liv I.M

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for utrolig hyggelig kommentar Liv. Veldige koselige tilbakemeldinger.
   Takk for at du følger oss :)

   Klem Kine

   Slett
 7. Jeg liker at du inspirerer uansett hva du skriver ! Outfits,hundeliv,reise,hverdagsliv. Skulle ønsket meg mer interiør :) small rundt håndleddet,sånn i tilfelle du ville vite ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig koselig Jeanette :) Interiør er notert, kan garantert love at det blir litt mer av det til høsten grunnet en spesiell event :)

   Slett
 8. Jeg liker "atmosfæren" på bloggen din: Nær (selv for en ukjent), laidback, hverdagslig, koselig og positiv. Jeg liker å se på antrekkene dine, og får masse inspirasjon. Liker stilen din!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig kommentar Marianne og GOD dag til deg og :)

   Slett
 9. Hei Kine!
  Jeg er en ny følger på bloggen din, oppdaget den via dine nydelige bilder på instagram. Jeg følger deg også her - og på kort til har du gitt meg mye fin inspirasjon. Det var armbåndene som fanget meg først - jeg er imponert over hvor fine du får dem! Jeg lider av konstant armbånddilla selv, og lager mye - hos deg finner jeg ny inspirasjon! Tusen takk.
  Siden jeg er ny er hos deg har jeg ikke så mye og utsette, jeg kan kanskje ønske litt mer utfyllende info om hvor klærne dine er fra, savnet det er par steder :-) ellers er bloggen nydelig!
  Skulle jeg være en heldig vinner er jeg liten rundt håndleddet.
  Jeg har publisert deg på min blogg, og følger opp via instagram @kamillaberg www.kamillaberg.com
  Ønsker deg fortsatt god sommer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kamilla og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Jeg vet jeg er slurvete på å skrive hvor ting er fra, skal prøve å skjerpe meg. Skulle jeg mot formodning glemme det bort, er det bare å spørre :)

   Tusen takk for at du følger oss :)))

   GOD sommer til deg!!

   Slett
 10. Hei og god sommer Kine og Ludo:) Bloggen din er min faste følges venn - den er til inspirasjon og glede for meg og helt sikkert mange, mange flere. Det som gjør den så inspirerende er at du er deg selv på alle bilder, om dagen er grå og trist eller hoppende glad:):) Det at du mikser ulike type klær, er med på at jeg finner mye i skapet som jeg har lagt bort:) Du er en SOL i hverdagen:):)
  Armbåndene er jo bare så fiiine - large er ønsker om jeg skulle være så heldig:):)
  Fortsatt god sommer til deg og dine:)

  Mona K

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk søte Mona for superkoselig tilbakemelding!! <3

   Fortsatt GOD sommer deg og fra meg og Ludo

   Slett
 11. Hei Kine! Jeg er innom bloggen din nesten hver dag. Jeg synes du er utrolig flink til å mikse og matche gammelt og nytt, lage nye ting og velge ulike stiler. Liker også at du er personlig og glad i stilen din, det smitter over på oss lesere!!
  Jeg er litt eldre enn deg, but age is no issue her- du treffer nok alle aldre.
  Og fra en hundegal person til en annen- offeprat blir en jo aldri lei!
  Hilsen Linn

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for superkoselig melding!! Det gjør meg glad!!! Kjempe koselig at du følgermbloggen,

   Klem Kine

   Slett
 12. Hei!!
  Takk for en alle tiders blogg!Jeg må ærlig innrømme at jeg er innom nesten hver dag"
  Liker veldig godt outfit postene dine.
  Morsomt at du har ulike gjør det selv prosjekter!
  Det er ikke my jeg savner i bloggen din!!
  Klem fra annema.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig tilbamelding, kjempekoselig at du følger bloggen :)

   Klem Kine

   Slett
 13. Hmm, meldingen fra i går må ha forsvunnet. Vi Adoreanerne elsker bloggen din! Har linket den opp i bloggen vår for n'te gang, så alle får den med seg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Og vi elsker dere alle sammen :) Du er selvfølgelig med i trekningen!! Klem Kine

   Slett
 14. Kjære Kine og Ludo!

  Så utrolig gøy at det er konkurranse med de fine vennskapsarmbåndene dine! De er så veldig fine - og det hadde vært så koselig å gå rundt med et armbånd laget av deg på hånden.

  Bloggen gir meg glede, humring og latter, inspirasjon. Kine - du er så flink, kul, tullete, tøysete, inspirerende og sjarmerende! Jeg ELSKER både bilder og tekst, både når det gjelder antrekk, ferie, interiør, drømmer og ønsker.

  Jeg har fulgt dere en stund nå og kan ikke helt komme opp med noe jeg ikke liker eller savner. Det må i så fall være en søkefunksjon, men det hjelper veldig at man kan klikke på kategoriene dine.

  Herlige K & L - tusen takk for en utrolig fin blogg!

  Britt Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære skjønne Britt Lise. Igjen tusen takk for de alltid herlige kommentarene dine. De treffer rett i hjertet!! Angående søkefunksjon er det dessverre ikke så lett å få til det inne på bloggen. Men hvis du Googler Kine og Ludo pluss ønsket søkeord så finner den riktig innlegg for deg. Hva skulle vi gjort uten Google? :)

   Håper du har en fantastisk sommer!!

   Store klemmer fra oss

   Slett
 15. Hei!
  Så flink du er - armebåndene er sååå fine. Jeg ønsker meg et av de. Angrer så for at jeg ikke kikket mer etter type armebånd i Spania for noen uker siden. Jeg kan ikke gi deg så mye tilbakemelding på bloggen din nå, fordi det er aller første gangen jeg er inne his deg. Gikk inn på deg vi forsiden til Kimanwoman sin blogg. De anbefalte deg og noen andre, hvorfor akkurat deg tror jeg jeg allerede ser her. Innom bloggen til Camilla phil hver dag:-) Ser nå at jeg har fått en blogg til å følge daglig - gleder meg! Ønsker deg en forsatt god sommer og krysser fingrene for at jeg kanskje er en av de heldige som kan pynte meg med et tøft armebånd etterhvert:-)
  Mvh Jannike

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Jannike og tusen takk for hyggelig hilsen :)
   Koselig at du fant meg gjennom Kiman sin side. De er jo bare noen skjønne jenter i fine butikker.
   Utrolig gøy at du vil fortsette og følge oss, og du er selvfølgelig med i trekningen av armbånd :)

   Kine

   Slett
 16. Hei Kine og Ludo :)

  Jeg er et skikkelig dyremenneske, så elsker å kunne lese bloggen din om mote og få en liten dose Ludo oppi det hele :)
  Har fulgt bloggen din siden start og du inspirerer støtt og stadig :)

  Har prøvd meg på disse flotte armbåndene for en liten stund tilbake, men de ble ikke halvparten så fine :)

  Du er flink!

  SvarSlett
 17. Hei Kine og Ludo

  Jeg må innrømme at jeg ikke er av de faste leserne deres, men jeg setter pris på de fine bildene deres. Hvis det er noe jeg savner er det interiør og litt fashion-tips til gutta. Så vi kan gi noe tips til gutten våre.

  CF

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det. Jeg vet det er flere som savner tips til gutta og jeg lover å bli bedre på det. Interiør blir det garantert mer av fra høsten, grunnet visse eventer :)

   Slett
  2. Jeg ser fram til begge deler. :)

   CF

   Slett
 18. Hei:)

  Jeg er kjempeinspirert av alle armbåndene dine og håper du legger ut mer diy tips videre!

  Klem fra Nina

  Nina.buzzi@gmail.com)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Nina. Kjempegøy at du liker og blir inspirert. I morgen trekker jeg konkurransen og skal i samme slengen prøve å få opp noen gode tips :)

   Klem Kine

   Slett
 19. Hei Kine, denne har jeg ikke fått med meg:)
  Klart jeg vil bli din venn ♥
  Og jeg elsker armbåndene!!

  KUN positive tilbakemelding her i fra ja:)
  D I G G E R bloggen din og elsker reven!!

  Ha fortsatt fine sommer (høst) dager:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for alltid herlig kommentar Line <3
   Fortsatt god "sommer" til deg og!

   Klem Kine

   Slett
 20. Hei! Har ikke fått mulighet til å skrive til deg før nå. Oppdaget ikke dette før idag, men falt pladask for armbåndene dine!! Du er utrolig flink og kreativ! Armbåndene dine er veldig flotte!! Jeg kjenner dessverre ikke til bloggen din fra før, så kan ikke uttale meg noe om den foreløpig. Du har sikkert allerede trekt vinnere, og heldige er de!! Håper du vil vurdere å selge noen likevel, for jeg hadde blitt veldig glad for ett :) god helg, og videre god sommer! Med vennlig hilsen fra frkroen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar. Veldig veldig koselig at du likte armbåndene :) Hilsen Kine

   Slett