torsdag 12. juli 2012

Casual details.

Etter å ha glemt absolut alt av smykker og tilbehør da vi var i Frankrike, er jeg godt lastet nå.  Selv om det blir mye Baggyjeans og casuals her oppe, er det alltid gøy å pynte seg litt.  De så i grunnen veldig rart på meg da jeg møtte opp med knallrøde lepper på Felleskjøpet her om dagen, men shopping er shopping og litt stil må det jo være selv om det er ferie på bygda.

Dagens detaljer i gull og sølv.

/ Ringer fra Bjørg og Graff (Bortsett fra giftering og forlovelsesring) / Armbånd og kjede fra Loopie Love / /Samearmbånd fra BeChristensen / Klokke fra Michael Kors / Vintage belte / Tee fra MiH / Gammel Boyfriend jeans / /Genser fra Freepeople.com
Idag har det regnet og vært kaldt her oppe, så da oppdaterer jeg Instagram typ hundre ganger dagen.  Vil dere følge meg der så søk etter Kimsenkleiven.

Husk konkurransen vår hvis du vil vinne vennskapsarmbånd :)

Kine & Ludo

PS: Stort grattis til Pappa!!  Boka hans er nå 4. best solgte hardback i hele landet.
Har du ikke sikret deg sommerens bestselger, så har endelig enda et opplag nådd butikkene.
Boka heter "Skyggeland"av Bjørn Olav Nordahl og gis ut på Gyldendal.

4 kommentarer:

 1. Men det ble jo fint vær etterhvert:))
  Må du stikke innom butikken en tur før du suser hjem:)
  Er på jobb i morgen og lørdag..
  monica:)

  SvarSlett
 2. Ja det ble det så absolut :)
  Hadde faktisk tenkt meg en tur til uken (for da er jeg litt mindre blakk), men hvis du er borte til uken så kommer jeg selvfølgelig i morgen. Vi skal være her i hele 2 uker og det er HELT sikkert at minst én tur i Drømmehagen står på programmet. Måtte bare ha noen dager i joggingsen først :)

  Klem K

  SvarSlett
 3. Snart kommer en ny telefon i hus og da skal jeg følge deg på Instagram. For man må vel ha iPhone?

  Røde lepper på Felleskjøpet satte de nok helt sikkert stor pris på! Gøy å fjonge seg litt opp der også! Men hva gjorde du egentlig på Felleskjøpet? Har barndomsminner fra turer på Felleskjøpet med pappa, var odelsdatter en gang i tiden : ) Glemmer aldri at han var ute og jogget med meg i grå joggesko derfra, med borrelås må vite...

  NICE details! Du er så flink med tilbehøret!

  Gratulerer masse til papsen din - og til deg! Imponerende og veldig stas kan jeg tenke meg!

  Fin fredagskveld til dere!

  Hjertelig hilsen Britt Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra, da gleder vi oss til å se deg på Instagram :)

   Vi var på felleskjøpet for å kjøpe leker og godteri til Ludo. Orker ikke å drasse med oss alt det på flyet, så vi tar oss alltid en runde på innkjøp der. Ludo fikk velge seg både det ene og det andre, bortskjemt som hun er :)

   Takk for alltid søt kommentar og gratulasjon. Fikk høre i går at opplaget var gått opp enda en gang så jeg er veldig stolt og veldig glad for pappaen min.

   GOD helg til deg søte!!

   Klem Kine

   Slett