tirsdag 17. juli 2012

Ready, set, fall.

Drømmen om sommer er i ferd med å svinne hen for meg.  Det er ikke så farlig for jeg elsker høsten og alt hva den innebærer.  Har laget meg noen nye høstbukser her oppe, men de ble innviet idag da været var relativt grått og kjølig.

DIY jakke og bukse / Vintage ullgenser / Syster P skjerf / Celine veske / Chloé boots

Chloé bootsene er med.

Details.
Så hvordan er det med dere Finuser?  Jeg nyter siste uke med ferie før jeg skal tilbake på jobb for fullt. Gleder meg til å henge opp nye kolleksjoner og se om det kanskje har kommet noe spennende fra høstkolleksjonene.

Kine & Ludo

4 kommentarer:

 1. De buksene var bare helt RÅ! Har du gjort noe spesielt, eller er det vanlig hyssing-snurre-klor-batikk på en svart bukse? :-) Skjønner hva du mener med at sommeren svinner hen, prøver å få gjennom 14 dagers sydentur til neste år, men tror mannen er døv på det øret:-/ Jaja, får satse på at finværet er på vei, sent men godt!

  Du ser som alltid smashing ut, finekine!

  Koz&klemz

  SvarSlett
  Svar
  1. TUSEN takk Inger. Kult at du likte de, jeg ble særdeles fornøyd selv.

   Fremgangsmåte: Gummistrikker jevnt over der du ønsker mønster. Har ligget i dyp vask med klorbad av en drøy, halv klorflaske i ca. 3-4 timer. Rører litt rundt underveis. Så heller jeg ut klorvannet og skyller buksen godt. Så lar jeg buksen ligge i lunket vannbad et par timer for å jevne ut og få ut kloren. Så til slutt skyller jeg den godt før den havner på 30 grader i vaskemaskinen (med forvask og ekstra skylling). Når den har ligget i vannbad på forhånd så holder det ofte med én runde i vaskemaskinen.
   Tørk og bruk :)

   Mannen klarer heller ikke 14 dager i syden, han går på veggen. Vest- Frankrike har blitt et fint kompromiss. Bra shopping, stortsett ok vær og bølger så mannen kan surfe. Neste år går minst 2 uker av vår ferien der.

   Men Inger vi er jo ikke dårligere enn at vi feirer høsten med å shoppe litt høstnytt? Gleder meg til å komme meg på jobb og se om det er kommet Custommade til meg :)

   Takk for alltid hyggeig kommenta Inger.

   Klem Kine

   Slett
 2. Groovy pants! Likar kaninringen din:) "It's wabbit season!"

  Sommaren kjem neppe hit. I dag vart det faktisk totalt 15 minutt soling med gåsehud, ny rekord for den første ferieveka. Men men, det betyr berre at eg kan kose meg i den nye kashmirjakka frå J.Crew. Herleg!

  SvarSlett
  Svar
  1. HiHi takk Marielle. My pants are groovy indeed :)

   Det er bare å glemme sommeren og kaste seg over høstnyhetene. Hurra :)

   Slett