fredag 6. juli 2012

Au revoir.

Takk for seg fine slottet.  Det har vært den perfekte beliggenhet for oss, og hadde vi visst hvor bra vi kom til å ha det her, hadde vi lagt på dobbelt så mange dager.

Kommer til å savne å våkne til denne utsikten om morningen.
MEN det er én positiv ting med å skulle forlate paradis.  For hjemme venter verdens fineste pus, som gir så mye lykke og glede ved gjenforening, som ingen andre kan.

GOD fredag Finuser, håper dere får en nydelig helg!

Kine

2 kommentarer:

  1. Kan du lage eit lite reiseinnlegg om kvar de var? Det ser så fint ut, saknar den herlege franske stemninga!

    SvarSlett
  2. Hei Marielle. Det skal jeg prøve å få til, men i tilfelle teflonhjernen min glemmer det så har du en kjapp oppsummering her.

    Vi fløy Ryan Air til La Rochelle og kjørte hele vestkysten nedover (Hater Ryan Air og dette var utvilsomt siste gangen med de). Vi hadde base på verdens skjønneste lille Chateu som het Domaine de Bassilor, rett utenfor Biarritz. Biarritz, Bayonne og Hossegor er tre byer som ligger på rekke og rad. Super koselige alle tre. Ellers kan vi trygt anbefale Archachon litt lenger opp. Mannen surfer og vi foretrekke steder med gode bølger og ikke altfor mye turister. Sånn sett er vestkysten perfekt, minimalt med skandinavere :) Det går fly med bedre flyselskaper både til Toulouse og Bordeaux som er i fin kjøreavstand, men vi bestilte veldig sent, derav La Rochelle (Som viste seg å være en søt by.

    Klem Kine

    SvarSlett