onsdag 25. juli 2012

WAITING!

Problemet med å jobbe i bransjen min er at du alltid ligger minst et halvår frem i tid.  Det er jo ikke så galt det, alltid gøy å vite hva som kommer.  Men man får alltid lyst på tingene med engang, og da virker et halvår veldig lenge.  Som dere vet er jeg megafan av Debbie.  Ikke bare fordi de er sinnsykt fine og gode på pris, men de har så himla god lest.  Det gleder meg å se at høstnyhetene er på vei ut til butikk.  En av de jeg venter alle mest på, er denne:

Kom NÅ!!
Det beste av alt er at de kun koster 1299,-
Glede på jord.

At Burgunder er en av høstens store farger, har vel alle fått med seg.  Jeg elsker fargen, men er generelt veldig fornøyd med at det er såpass mye farger som det er denne høsten.  Deilig at ikke alt bare skal være svart og grått, selv om vi liker det og.

Beklager mye høstsnakk Finuser, men høsten er for alvor igang i moteverden.

GOD tirsdag!

Kine & Ludo4 kommentarer:

 1. Debbie er verdens beste sko ja, og de der i burgunder var jo bare rålekre! Vet du når de kommer i butikk og hvor? Lurte også på om du vet hvor de selger custommade; er nemlig på jakt etter et signalblått ullskjerf derifra:).
  Takk for tips, Kine!
  Klem, Silje

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Silje. Debbie er og blir fantastiske. Det er noen som har fått skolettene allerede, men hvis du sender meg en mail på kine@frontsociety.no så kan jeg sjekke opp hvem som har både det ene og det andre når jeg kommer på jobb i morgen.

   Klem Kine

   Slett
 2. Mye å glede seg til på motefronten,og jeg
  kan så absolutt forstå at det kribler ekstra
  mye i deg!!

  Plutselig kom sola til syne i Risør,og jeg nyter
  den! Om en uke er jeg på plass i ny jobb!

  Håper jeg ser deg snart!
  Nuss og suss til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg til å se deg og snupp. Ser du har fått kjøpt deg noen godbiter til armen, veldig fine :)

   Stor klem og en liten klem og.

   Slett