onsdag 11. juli 2012

On top.

Det er alltid mange ting man ønsker seg.  Noen ting er sporadiske ønsker og andre ting er ting man kan ha ønsket seg i flere år før de blir realitet.  I tillegg er det de tingene som man alltid vil ønske seg, men som man vet man aldri skal eller vil få.  Chloé bootsene mine og alle veskene er i kategori to, lang ønsketid men mulig å innvilge på sikt.  Jeg har alltid noen litt dyre ting som balanserer helt øverst på den eviglange ønskelisten, og med meg så er det jo som vanlig snakk om sko.  Dicker bootsene fra Isabel Marant har vært på ønskelisten så lenge, og jeg håper og tror de snart blir en realitet (Hvis noen bare kunne ha de i str. 36 noen gang!!!) .  Men så er det noen andre jeg har ønsket meg lenge, og som mest sannsynlig må bli på listen litt lenger før de blir mine.

To versjoner av Alexander Wangs Anouck boot. Perfeksjon.
Disse har vært på ønskelisten i snart to år, og en stund til blir det nok før de forhåpentligvis en gang blir mine. Men det er gøy å ha noe å ønske seg, det er jo halve moroa.  Tenk så kjipt hvis man kunne kjøpe alt man ønsket seg.  

Håper dere har en finfin onsdagskveld uansett hvor dere er.

Kine & Ludo


8 kommentarer:

 1. Ser ut som de er å finne i str 36 her i Aalborg!! Kjør på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg prøver og prøver, men webshoppen deres er litt snodig :)

   Slett
 2. Har lest de siste armbånd-innleggene dine. Så lekre! Kan jeg spørre hva slags garn/tråd du bruker? Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Siri :) Jeg bruker som regel broderingsgarn som de har på Panduro, sybutikker osv. Det er litt dyrt, men blir helt klart finest. Sleng deg med i konkurransen under, så kanskje du kan vinne et:)

   Uansett så lykke til!

   Kine

   Slett
 3. Hei! Så på finn.no at det er et par i str. 36 til salgs der (sorte), det er kanskje verdt et forsøk. Lykke til! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tipset Linn, men det ser ut som jeg endelig har fått de bestilt :)

   Slett
 4. Åh, så fine, så fine!

  Det har kommet noen nye på listen min også. HOPE Guys Shoe i burgunder. Nå er de nesten ikke å finne i min størrelse. Kjenner jeg ikke trives helt med det akkurat... Nesten så jeg må reise over til København og få tak i de ; )

  Britt Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. I know!!!!

   Hope sine er og supefine, men kan aldri få nok sko. Har et par skoletter liggende i en handlekurv på nett. Halv pris. Håper bare de er igjen til lønning :)

   Kine

   Slett