onsdag 21. november 2012

Hot in paradise.

Bare en liten oppdatering her fra Bali for å fortelle at alt er bra.  Dette er første dagen jeg er ved mine fulle fem etter jetlag og varmesjokk så da blir det litt blogging.  Nettet er litt av og på her ute i bushen så vi får ta den tiden vi får.


Vårt lille paradis just nu.

Og til mine kjære kolleger som er livredd jeg skal komme hjem pepperkakebrun; det er så varmt her at jeg enten ligger i skyggen eller i vannet så DONT worry :)

Have a Bintang and enjoy life!

Kine

9 kommentarer:

 1. Fytterakkern!!!
  Litt dårlig gjort kjenner jeg, men gud som du fortjener det:-)
  Kos deg masse og bad, spis og sol deg så mye du kan :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skjønneste Ann Kristin Vi har det veldig bra, men jeg gleder meg utrolig mye til å komme hjem til kulde og jul og :)

   Klem Kine

   Slett
 2. Søteste vennen min! Nyt det alt du orker ♥ Gleder meg til å se deg når du kommer hjem. Slengkyss til varmen fra kalde og våte Oslo

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk søteste Synne min! Gleder meg til date når jeg er tilbake. Store klemmer fra klamme Bali :)

   Slett
 3. Kos deg masse, men du trenger ikke å bli så veldig brun for vi på kontoret har en ganske tydelig blå tone i huden for tiden! Hils til Thomas også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal vi så klart :)) Men jeg blir ikke så veldig brun, lover. Hver gang jeg prøver meg i solen så blir det så varmt at jeg hopper rett i vannet. Har dog fått bort blåtonen da :)

   Mr. T hilser tilbake!!

   Klemmer fra oss

   Slett
 4. Åh det ser helt fantastiskt ut!

  SvarSlett