lørdag 16. juli 2011

Shoe LOVE.

Smatt en tur innom bloggen til Lille Himmel.  De hadde akkurat fått inn de fineste skolettene fra Debbie.  Jeg gleder meg så sinnsykt til å få mine, og MÅ bare dele de fine bildene av søte Hanne og Linn som jobber på Lille Himmel.  De koster bare 1299,- og ER høstens store hit. Løp og kjøp sier bare jeg.

Finfine Hanne i bestselgermodellen til Debbie.
De er sinnsykt rå og veldig gode å gå i.
Superflotte Linn i høstens nye hit fra Debbie.
(Sjekk også Linn sin fine blogg http://fashionjunkiie.modette.no/)
Verdens kuleste knallblå skolett fra Debbie.
Selv om jeg storkoser meg her, så gjør slike bilder at jeg gleder meg til å komme hjem og.

Kine

10 kommentarer:

 1. De blå Linn har på ! Elsk !

  SvarSlett
 2. I KNOW!!! Har bestilt de i 3 farger selv. 1299,- er ingen pris for så kule sko som er supre å gå i og har ordentlig såle. Det kan me liga her i Norge.

  SvarSlett
 3. Fantastisk deilig å ha ferie når man ser at jentene er så flinke:-) Selv om det er ferie så skal jeg innom jobben idag og hente meg noen Shoooooes ;-) Hehe....de er helt rå og jeg gleder meg også til å få ALLE fargene;-)

  SvarSlett
 4. Ja det er bra du får den noe nye RÅ sko. Det er naboen under som har Missoni home- kan introdusere deg for de når du kommer i august :)
  Fortsatt go ferie FINA :)

  SvarSlett
 5. Så koselig innlegg :D Gleder meg til resten av skoene kommer! Vi fikk enda et par idag, et par kileheler :D

  SvarSlett
 6. Koselig å se deg her Linn. Jeg gleder meg plutselig veldig til å komme hjem fra ferie og til å se bilder av deres nye sko :) Dere er så søte!

  SvarSlett
 7. De kommer snart i butikk i svart GT. Tror kanskje FunkyBallerina.no får de inn ellers har jentene over på Lille Himmel bestilt de :)

  SvarSlett