mandag 26. desember 2011

Happiness from under the tree.

Idag begynner vi så smått å ta opp kontakten med resten av verden.  Vi lurte oss faktisk en tur ut av huset i går for å spille Bandy (ja dere leste riktig), så idag kjører vi hel innedag.  Etter verdens seneste frokost, er det nå quiz og filmkos for alle pengene.  Vi fikk bare fine gaver under treet i år, og har så lyst til å vise dere noen av de finfine tingene vi har fått.

I år lå det hele 3 Bjørgting under treet.  Harepusen var bonusgave fra mannen
og Herokjedet var gave fra mine BESTE søstre.
Er de ikke fine?
Vi fikk også en utrolig kul gullring, men den er så lik en vi har fra før at den er i byttevurdering. Vi føler vi er SÅ heldige og vil gjerne høre om dere har fått noe fint?

Fortsatt god jul alle Finuser.  Håper dere nyter fri, god mat og familie.

Masse kjærlighet fra

Kine & Ludo

PS: Nå har mannen endelig klart å fikse en innstilling jeg hadde rotet til på kameraet, så nå håper vi bildekvaliteten blir mye bedre framover.

8 kommentarer:

 1. Ååååå.... Så heldig du er Kine. De smykkene var kjempefine :) Harepusen var kjempesøt, men det Herosmykket var jo bare herlig. Så heldig søstrene dine er som har deg som helt :)
  Jeg fikk dessverre ikke verken Loopie Love eller noen av de skjerfene jeg hadde skrevet opp på ønskelista, men men... Jeg fikk nye støvler og en bok jeg har ønsket meg lenge så det var fint :)

  Fortsatt god jul til deg og alle dine fine :)

  Klem fra Maya

  P.S får vi se bilde av ringen?

  SvarSlett
 2. God jul til deg og dine! Masse fint under treet her også, både Fine Ting, og en rosa drill! Kos deg :)

  SvarSlett
 3. Så veldig fine smykker du har fått, Kine!! Forstår godt du er glad og fornøyd!
  Som Maya hadde jeg ønsket meg smykke og ring fra Loopie Love, men disse fine tingene får fortsatt stå på ønskelisten min : ) Det ble mye annet fint i stedet da - blant annet klokke fra Marc Jacobs, skinnhansker fra Designers Remix og Elixir-produkter. Fikk også litt penger og tror kanskje at den nye klokken må få selskap av armbånd fra Loopie Love...

  Veldig nysgjerrig på om det ble Celine-veske på deg jeg da ; )

  KLEM Britt Lise

  SvarSlett
 4. Ja jeg er veldig fornøyd med årets "fangst" Maya. Så kjipt at du ikke fikk Hverken LL eller skjerf, men da har du jo desto mer grunn til å kjøpe de selv. Skal prøve å få tatt bilde av ringen til dere litt senere :) God kveld til deg søte. Klwm Kine

  Hurra Kamilla. Fine Ting gaver gjør ALLID susen, og jeg skal snart innom å sikre meg noe av det nye fra Aiayu :)

  Da synes jeg du skal unne deg LL smykke og ring selv Britt Lise, gjør seg veldig ved siden av Marc Jacobs klokke :) Jeg fikk dessverre ikke Celineveske, for de var ikke å oppdrive. Jeg satser på å skaffe meg en selv, eller så har jeg bursdag igjen i februar :)) Har derimot fått noe annet fint, som skal hentes når vi drar til København på fredag :) Finfin kveld til deg og :)

  SvarSlett
 5. Kjempegod sjokolade fra Zetterberg havnet under juletreet vårt, mmmm... :). Fortsatt god jul til deg.
  Nanna

  SvarSlett
 6. Så herlig Nanna, sjokolade må man ha :) Håper dere får en fortsatt nydelig jul <3

  SvarSlett
 7. Jeg fikk loope love leaf smykke fra mamma og pappa...sååå fornøyd:-))

  SvarSlett
 8. Grattis Ann Merethe, det fortjente du :))

  SvarSlett