tirsdag 6. desember 2011

Christmas colours.

Rødt er søtt, og rødt er jul.  For første gang i hele vårt voksne liv pyntet vi i fjor med litt rødt på treet.  Vintage kuler i slitt rødt, klarte å snike seg over dørkarmen vår.  Nå må vi bare finne et passende lite juletre sånn at vi kan få opp de fine kulene i år og.  I mellomtiden viser vi en vakker rød julekjole fra Vivienne Westwood hos Fashionmixology.  De kjører end of season sale nå, og vi er farlig nære å kjøpe noen flere julegaver til oss selv.  40 % er skikkelig bra salg før jul det.

Den perfekte julekjolen på salg hos Fashionmixology nå.
Vi ønsker alle Finuser en Fab tirsdagskveld.  Her skal det pakkes inn julegaver og sees julefilm.
MYS.

Kine & Ludo

4 kommentarer:

 1. Hei hei dere to!
  Jeg ble helt forelska i den ene klokka fra Michael Kors - den med rosegull. Men greier ikke å finne den noe sted jeg... Har du noen tips? Fant du den hos Høyer? Ringte dit i dag, men de hadde den ikke.

  Håper dere har det fint og at dere nyter vinteren. Den har kommet til Bergen også, merker jeg blir så glad av hvit vinter!!

  KLEM til dere to fine!

  Britt Lise

  SvarSlett
 2. De har et finfint utvalg av Michael Kors-klokker på shopbop.com! Ikke akkurat den du sikter til, men mange andre:-) Anbefaler å shoppe derfra, superrask levering på de fineste ting!

  SvarSlett
 3. Britt Lise. Høyer Byporten får snart inn nye, følg med på facebooksiden deres eller be de ringe deg når de kommer inn så løser sikkert alt seg. Lykke til søte. PS: Vi ELSKER snø :)))))

  Sjekk ellers Inger sitt tips :))

  SvarSlett
 4. Det skal jeg gjøre!!
  Takk til Inger for tips også, jeg har vært inne og kikket og fant en fra Marc Jacobs som jeg også liker veldig godt! Så får vi se hva julenissen lander på...
  KLEM KLEM!

  Britt Lise

  SvarSlett