onsdag 7. desember 2011

As lucky as one can be.

Jeg føler meg så heldig.  At alt jeg trenger å bekymre meg for er om det kommer snø og hva jeg skal ønske meg til jul.  Jeg har verdens beste mann og en rev om viser kjærlighet slik intet menneske kan.  På toppen av alt dette, har jeg og Ludo en liten skare fantastiske lesere som legger igjen koselige beskjeder til oss hver dag.

Vi er heldige.
Hvert år pleier vår lille familie å gi en julegave til en sak vi synes er bra.  I år var det faktisk Polliani som tipset oss om BAR ( Barn av rusmisbrukere).  Dette er saken vi skal støtte i år og det kommer til å gjøre at julen og alle dens koseligheter føles enda bedre.

Vi ønsker og unner alle en fantastisk juletid.  Takk for at dere gjør oss heldige.

Masse kjærlighet fra

Kine & Ludo

8 kommentarer:

 1. Herlig vi-koser-oss-bilde! Alltid koselig å besøke bloggen din :) Det er en fin tradisjon å gi en gave til en god sak og BAR var et godt tips.
  Klem b

  SvarSlett
 2. Kine - du er super, og bloggen din er super<3
  GOD JUL ønskes deg fra Enjoy, vi gleder oss til et nytt finfint år med godt samarbeid:)

  SvarSlett
 3. Så utrolig fint og varmt innlegg!!
  Jeg tror nok mannen din og Ludo synes de har verdens beste også : )
  Du er en skjønning!!

  Britt Lise

  SvarSlett
 4. Syns d er kjempe fint at dere støtter en god sak:-))))) Sjekk unicef sin adventskalender" den ene" mange meningsfylte ord:-)))

  SvarSlett
 5. For et herlig bilde :)
  Jeg kan nesten kjenne lukten av god og varm hund når jeg ser den røde pelsen (savner hund)
  Jeg har gitt penger til frelsesarmeen hvert år i desember siden det da er halv skatt. De fortjener hver kroner de får inn syns jeg, men BAR var absolutt noe å vurdere. Kanskje jeg skulle dele beløpet i to i år.
  Håper dere fortsetter å kose dere max frem mot jul alle sammen.

  Stor klem fra Maya

  SvarSlett
 6. Tusen hjertelig takk Birte. Vi er en kosegjeng :)) Klem K

  Takk søte søte Cecilie- vi liker både deg og den finfine butikken din :))

  Britt Lise du vet nå akkurat hvordan du skal lage godstemning. Tusen takk!!

  Vi sjekker Ann Merethe:)

  Det er så mange gode saker man skulle støttet, men vi gir til forskjellig hvert år så får vi fordelt den lille hjelpen vår litt :)
  Klem fra meg og Reven

  SvarSlett
 7. Så bra at du setter pris på alt du har! Du er helt herlig! Jeg føler meg ikke så heldig i år, siden en av de jeg var aller mest glad i ble brått revet bort, men en ting hun lærte meg var å sette pris på hvor heldig jeg er. Har jo så mye i forhold til mange andre. Og jeg blir alltid i godt humør av å svinse innom bloggen din da. :)

  PS Jeg er så heldig å være "tante" til en hund som minner om Ludo (svart Labrador) - overlykkelig over å komme seg ut og raser rundt som en rakett selv om han er 6 år... Det er virkelig et lyspunkt i tilværelsen. Og jeg får sååååå lyst på hund hver gang du har bilde av fin-fine Ludo... ;) Men hvordan har du lært han å posere så bra?! Hihi!

  SvarSlett
 8. Guro så trist å høre at året har vært vanskelig, håper julen blir god selv om det er akkurat da man savner de man har mistet mest. Ludo sender deg mange gode klemmer og sier at hun alltid har kunnet posere :)
  God helg!

  SvarSlett