torsdag 22. desember 2011

Christmas present for you?

God morgen alle Fantastiske Finuser!
Vi beklager veldig at konkurransen ikke kom ut i går, men vi rakk rett og slett ikke få tatt bilder etc.  Det var julebord med de fineste jentene på låven igår, og det ble ikke tid til blogging dessverre.  Men idag er en ny dag og vi er sterkere tilbake :)  
En av dere skjønneste Finuser kan nemlig vinne en fantastisk julegave/nyttårsgave. Som dere alle vet er vi veldig glad i Fine Ting og alle de god jentene som jobber der.  Nå har vi vært så heldige å få gi denne nydelige premien til en av dere fra nettopp Fine Ting.  En SUPER premie og vi gleder oss til å trekke en heldig vinner.

Hva er det som skjuler seg i denne søte pakken mon tro?
Dette fantastiske skjerfet fra Fine Ting kan bli ditt. Hurra!!!
Do you want?  We DO!!!  
Helt fantastiske farger i dette ullskjerfet fra Katrin Uri hos Fine Ting.
Lyser opp ethvert antrekk og luner i halsen.
Alt dere trenger å gjøre for å være med i trekningen av skjerfet er å legge igjen en søt kommentar her hos oss.  Også er det veldig koselig om dere vil like Fine Ting på Facebook.

Lykke til alle Finuser og er dere ikke helt ferdige med julegavene til dere selv eller andre, så anbefaler vi en lang tur innom Fine Ting.  De har til og med begynt å få inn vårnyheter fra bl. annet Aiayu og MiH, O lykke.

Kine & Ludo

46 kommentarer:

 1. Fine Kine og Ludo, dere har den beste (hverdags)bloggen jeg vet om:) Dere er veldig veldig flinke, basta bom! Og DET skjerfet... Smelt! Kanskje jeg må be deg skaffe et slikt til meg, sånn uansett?
  Ha en flott dag og nyt snøen!
  Klem Lindings:)

  SvarSlett
 2. Oh yes, I want!!! Fantastisk fine farger!!
  Det er jo ikke akkurat vanskelig å legge inn en søt kommentar her inne, Kine. Innleggene dine gir meg masse inspirasjon og jeg elsker den lune, gode atmosfæren her inne. Det er masse glede og smil, noe tøys og mye flott for øyet. Har blitt en trofast leser og gleder meg til nye innlegg hver dag jeg klikker meg inn her. Dere var derfor savnet i går : )

  Klem Britt Lise

  SvarSlett
 3. Det er veldig koselig å titte innom deg og reven hver eneste dag! Dere gir meg alltid et lite avbrekk i en travel hverdag! Jeg digger TøyseKine, verdens søteste rev og allede fine tingene jeg får se! Selvfølgelig ser jeg nok mer enn jeg burde, og får dermed lyst på alt av sko, smykker og klær jeg ser! =0D Det er helt supert å få inspirasjonen du gir!
  Håper du, reven og resten av familien får en superduper jul! Hils dem så masse og si goood jul!!
  Stor klem fra Kristine og Pepper voffer til reven =0)

  SvarSlett
 4. Hei.
  Kjempefint:)
  Fin blogg:)

  Marie Elise
  hvitlykke@gmail.com

  SvarSlett
 5. Herlig bitte lillejulaften Kine og Ludo :) Håper dere får en fantastisk jul og gode dager med venner og familie. Ser veldig frem til hjemreise selv. Julen blir feiret hos mams og paps med søster og bror og min samboer..deilige dager venter og gode venner står også på tapetet:) Elsker julen for all varme og nærhet den fører med seg <3 <3 Ser frem til og følge dere søte to også inn i 2012 - må det bli et magisk år! God juleklem fra Lena

  SvarSlett
 6. Å, men det skjerfet var jo NYDELEG! Ynskjer meg det til jul, men no er det vel igrunn forseint å kome med ynskjeliste?! Heldigvis er det snart gebursdag. Fine Ting har så mykje vakkert! Var seinast innom der idag for å sikre meg ei lita julegåve til meg sjølv! :) Håpar du får ei god jul Kine Marte. Kanskje ses me i bygda i jula? Hels mannen og bikkja! :) Du er god! :) Karen Cecilie (som set på lesesalen til siste stund og lengtar etter nye blogginnlegg!)

  SvarSlett
 7. Hei Kine :) som en elsker av alt fra Fine Ting, av den søte bloggen din, og av alle fargene i det nydelige skjerfet, så håper jeg at det kan bli mitt en gang. Har vært forelsket i skjerfet siden jeg så det på Synne :) Ønsker deg og reven en riktig god jul, gleder meg til å følge deg videre i 2012, du har gitt meg masse fashion inspo i 2011, takk! :)

  Thea L.

  SvarSlett
 8. Åhh, nyyyydelig skjerf! Ønsker deg en fantastisk fin jul og et strålende 2012, Kine! Har vært utrolig gøy å følge bloggen din i år, du har jammen meg blitt mitt nye moteikon;-) Gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett
 9. Hei hei:-)
  Ja det skjerfet er bare nydelig, både fargen og kvaliteten, hadde ikke vært så dumt å ha det rundt halsen. Jeg har likt Fine Ting på facebook fra første stund, en fantastisk butikk med super service (de sender varer, bytter og ordner for deg, ingen problem). Bloggen din leser jeg fordi jeg blir glad av den og så elsker jeg style-inspirasjonen jeg får da.
  Ønsker deg en riktig god jul.
  Hilsen Tonje

  SvarSlett
 10. Sååå fint:) Din blogg er et av dagens høydepunkt, det er med på å gi glede og inspirasjon. Når man leser bloggen din og Fine Ting sin blogg, senker skuldrene seg og tankene kan drømme seg langt inn i alle de fine ting. Ønsker alt godt i julen for deg, Reven og din familie. Juleklem fra Mona Kristiansen

  SvarSlett
 11. For en fantastisk premie! :D
  Men så er jo både du og Synne noen av de fineste menneskene jeg kan tenke meg.
  Ønsker deg, Mr T og den fineste reveprinsessa deres en fantastisk fin jul omgitt av alle dere er glad i og med masse god mat og fine presanger.
  Gleder meg masse til å få lese om fine ting du har fått i julegave, og hvordan du har kost deg i jula.

  Stor juleklem fra Maya

  SvarSlett
 12. Ååååhh, jeg har så lyst på det skjerfet, det er helt nydelig! Snuse på det hver gang jeg er innom butikken. Elsker Fine Ting, de har så mye fristende og de som jobber der er supersøte.

  God jul til Kine og fine reven. Nå skal jeg hjem på juleferie til min egen lille rev... :-)

  SvarSlett
 13. ÅÅÅhhh - dette skjerfet har jeg ønsket meg i hele høst :-)Følger bloggen din og FineTing-bloggen hver dag - veldig inspirerende begge to!
  Ønsker deg og Ludo en riktig fin jul.

  Hilsen fra Mari

  SvarSlett
 14. OMG!!
  Dette skjerfet er LEKKERT!
  Ønsker meg veldig, hihi;)
  Og jeg både liker og LIKER Fine Ting, selvfølgelig ♥

  Ha en finfin dag, fineKine;)

  Klem Line

  SvarSlett
 15. Nydelig skjerf ja! Så stilig når Synne miksa det med et annet fra Katrin Uri å :-)

  Liker selvfølgelig Fine Ting på Fb, bruker den både som inspirasjon og som nettbutikk! Og som jeg har sagt tidligere, du må være gull verdt for deg så mye som du reklamerer :-) Har nå kjøpt den nye cardigan/jakka fra Aiayu, dritlekker!

  Keep up the good work! Du er min faste inspirasjonskilde hver dag!

  Mvh

  SvarSlett
 16. Nydelig skjerf fra en fantastisk butikk. Fine Ting liker vi :-)

  Ragnhild

  SvarSlett
 17. Hei Kine og Ludo!

  Dette skjerfet har jeg vært å beundret hos fine ting, har sååååå lyst på det. Krysser fingrer og ben, og håper at jeg vinner ;)

  Kjempe fin blogg forresten, alltid like deilig å ta seg en pause i hverdagen og titte inn på siden for inspirasjon.

  GOD JUL!

  Klem Line S

  SvarSlett
 18. Oh gosh!!! Det var sykt fint, ønske, ønske, ønske!!!
  Ønsker deg en fantastisk fin jul fine Kine. Mamma kommer hjem med en treat til familien!
  Klem <3

  SvarSlett
 19. Hvis jeg vinner det, skal jeg gi det til en nabo som var så uheldig å kjøre på en løs hund som løp ut i veien i dag,-

  SvarSlett
 20. Ja hvem er elsker vel ikke alle de sjønne snuppene på fine ting:-)))) Det grønne skjerfet til Katrin uri er bare super nydelig......
  God jul til deg og dine og håper dere får en fantastisk jul, med venner, familie og lille Ludo<3<3<3<3

  SvarSlett
 21. Nydelig skjerf, jeg vil gjerne vinne :-) Bor i Bergen, så ikke vært innom Fine Ting men har på må-se- lista for Oslo-kurs i februar :-) Og så har jeg Syster P skjerf på ønskelista til jul, og det merket ble jeg tipsa om herfra,
  T A K K! .. og GoD jUL!

  SvarSlett
 22. Cecilie &amp; Luna22. desember 2011 kl. 17:40

  Med ønske om en riktig God Jul & et fantastisk Nytt År Kine og Ludo!
  Vi gleder oss til å følge dere videre her på bloggen i det kommende året!

  Julehelsing fra Cecilie & Luna

  SvarSlett
 23. Nydelig skjerf. Alltid gode tips og fin inspirasjon på bloggen din. Fast leser. Må selvsagt en tur innom Fine Ting ved første anledning.

  Marit

  SvarSlett
 24. Et fantastisk fint grønt skjerf:D Koser meg med Fine Ting og deg med reven nesten hver dag. Kos, morsomt og masse Fine Ting!
  God Jul!

  Mette

  SvarSlett
 25. Hei hei,
  Må berre få sagt at eg er innom din blogg kvar dag...min lille inspirasjon etter at mine tre små er i seng om kvelden. Klikker alltid vidare til fine ting og....
  Ynskjer deg ei god jul og kryssar fingrane for vinnarlukke!
  Siri

  SvarSlett
 26. Hurra hurra!!! SÅ utrolig mange fiiiiine ord... Fine Ting teamet ønsker dere alle MASSE LYKKE TIL!!! Vi er trygge på at skjerfet vårt får et finfin hjem. Kine: We <3 U

  God jul, alle sammen!!!

  SvarSlett
 27. Åååå, det har jeg lyst på!! Krysser fingrene og GOD JUL! Takk for en super blogg :-)-Hilde

  SvarSlett
 28. Gledelig jul til Kine, Ludo og mannen - og alt godt for det nye året! :) I 2012 skal jeg gifte meg, så det kommer til å bli et fantastisk år. Med eller uten Uri-skjerfet:)

  SvarSlett
 29. Ønsker, ønsker, ønsker meg det nydelige skjerfet....:-) krysse fingrene for vinerlykke! God jul til både deg og reven! Klem AG

  SvarSlett
 30. Kjære Kine og Ludo
  Elsker konkurranser og spesielt når det er så fantastisk premie.
  Har noen faste blogger jeg bare må besøke hver dag blant annet Fine Ting og din blogg elsker å få inspirsjon fra dere. Bor i Porsgrunn, men er av og til i Oslo i fobindelse med jobben og da må jeg allid en tur innom Fine Ting. En fantastisk butikk med utrolig mange Fine Ting kommer aldri tomhendt ut igjen.

  Ha en fantastisk fin Jul med mange fine gaver fra Fine Ting under treet.

  Julehilsen fra Merethe

  SvarSlett
 31. Jeg koser meg med bloggen hver dag :-)
  Fine Ting er ogsa pa leseliste.
  Fantastisk fint skjerf som loddes ut.
  Ha en fredelig jul!

  SvarSlett
 32. Et fantastisk skjerf! Gjett om jeg ønsker meg det!!! Står på ønskelisten min både til jul og gebursdagen min den 23/12 :-))
  Ønsker deg en fantastisk jul og et godt nytt år. Kommer til å følge bloggen din da også:-)

  Julehilsen fra Line

  SvarSlett
 33. Fineste Kine og Ludo! Det skjerfet er bare nydelig! Har ønsket meg det siden jeg så det på fine ting bloggen i høst! Er innom hos deg hver dag, elsker stilen din og syns du er en stor inspiriasjon. Også er jeg veeldig glad i hunder, så hva er vel bedre en enn blogg som kombinerer en vakker hund og mote?! Ønsker dere en god og avslappende jul-:)) juleklem fra Oda

  SvarSlett
 34. Ååååå, d fineste skjerfet <3
  Kine, følger bloggen din hver dag - ofte for å lese om klær og ting, men minst like ofte for å se hvordan Ludofina har d :) En fantastisk flott hund, så søøøøøøøøt <3 når jeg kjøper meg hund igjen er det ikke umulig at en toller vil bli vurdert...... :)
  Ønsker dere begge en hærlig flott jul - håper dere får alt dere ønsker dere!!

  SvarSlett
 35. Supernydelig skjerf (blir jo i godt humør bare av å se på det) !! Ellers må jeg bare si (og dette er virkelig fra hjertet); Fine Ting er den beste butikken jeg vet om - flotte varer, men det aller beste er jo menneskene som jobber der! Alltid i godt humør når en går derifra (med eller uten stjernepose)... Stor takk til Kine og verdens flotteste rev for den fine bloggen - følger dere nesten hver dag !! Klem, Lise :-) Ps; God jul til dere alle !!

  SvarSlett
 36. Tusen takk for så mange herlige kommentarer. Dere er nydelige alle som en!

  SvarSlett
 37. Det skjerfet har jeg hatt så lyst på så krysser fingrene, men ville si at jeg kommer til å følge deg å reven på bloggen heretter.

  kjempe bra blogg.

  men jeg håper det ikke er for sent å være med i trekningen!

  Ha en riktig god jul å et godt nytt år! :)

  Klem fra Maria :-)

  SvarSlett
 38. Fine Ting er min favorittbutikk selv om jeg bor Kristiansand:)
  God Jul !
  Snefrid

  SvarSlett
 39. Så koselig at du vil følge oss Maria, det gjør oss så glade :) Du er selvfølgelig med i trekningen av det nydelige skjerfet :) Klem Kine

  Ja Fine Ting kan man like uansett hvor man bor :)

  SvarSlett
 40. Hurra, for en super julegave!!! Det skjerfet har vært på ønskelisten min siden jeg så det på fine ting sin blog!! Fingers crossed!!! Ønsker dere alle en fantastisk julefeiring and all the best for 2012!!! xxx Missmountainbiker@gmail.com

  SvarSlett
 41. Jeg vil også være med i trekningen av det fineste grønne skjerfet...
  Tusen takk for deilig og daglig inspirasjon til en hektisk hverdag. Ha en deilig jul Kine & Ludo

  SvarSlett
 42. For en fantastisk gave....sukk! Følger både din og fine ting bloggene samt fine ting på FB - viktig å holde seg oppdatert pånår godbitene kommer inn til butikken! Takk for inspirerende blogg og morsomme historier! God jul til dere!

  SvarSlett
 43. God jul fineste Kine! Dere sprer glede i hverdagen, jeg blir alltid så glad av å titte inn hos dere :) Juleklem fra Karianne

  SvarSlett
 44. Fineste skjerfet! Ønsker deg og Ludo en strålende jul med masse kos og fine gaver!

  SvarSlett
 45. Håper jeg ikke er for sent ute - har nemlig ligget på sofaen og stappet meg full av søtsaker i flere døgn nå kjennes det ut som. I dag har jeg klart å komme meg opp av sofaen og luftet barna og jammen har jeg klart å sjekke et par blogger også, både Fine Ting og Kine og Ludo. Dere skuffer som vanlig aldri og jeg ser fremdeles fine ting jeg kan ønske meg - som dette nydelige skjerfet fra Katrin Uri/Fine Ting. Ønske ønske ønske :) Fortsatt god jul fra Solveig

  SvarSlett
 46. Vi trekker på torsdag, så du er selvfølgelig med :)))

  SvarSlett