onsdag 6. april 2011

Vi elsker Sol!!

I dag har vært en rar dag.  Ludo har vært mammadalt, feberen har herjet i hodet mitt, jeg har hostet, vi har hatt et langt og godt møte med Birthe som lager Debbie shoes, vi har hatt mange spennende mennesker på besøk på showrommet, Petra og Caroline hos Elle var to av de, jeg har hostet mer, Cecilia og Anette har igjen bevist at de er verdens beste sjefer, jeg har surra, Debbiesko har blitt solgt, jeg har hostet enda mer, smykker har blitt solgt, Ludo har vært i ekstase, vi har gått lang tur, vi har møtt en superfin toller som het Maya, jeg har hostet atter en gang og snart får vi besøk av verdens beste Stine.

Husk konkurransen og spre linken til bloggen til alle du kjenner!!!

Vi håper du har sol og at du har det bra!

Endelig er det sol igjen!

Vårens absolute favoritt- militærboots fra Debbie.
Fjorårets Ray Bans gjør susen i år og.

Min høytelskede Alexa er alltid på skulderen.

Prinsessen er ikke fornøyd med at båndtvangen er i gang.

Ludo liker best sine egne, og har rasistisk som hun er, fått seg en ny Tollervenn Maya.

Det var kontakt vi trente ikke sant?

K & L

12 kommentarer:

 1. Selger dere Ludokoser på Front Society?

  SvarSlett
 2. Jeg selger kosene mine selv i bytte mot pølsebiter, hvetebakst og annen moro. Hilsen Ludo

  SvarSlett
 3. Ramlet plutselig over bloggen din, og måtte bla meg nedover da det første jeg ser er din lille hjerteknuser! :) For en NYDELIG hund! Jeg har selv en Cavalier, men har alltid sagt at om jeg skal ha en til, er det denne rasen som står høyest på ønskelisten :)Praktfull!

  Må forresten skyte inn at stilen din er rålekker! Her kikker jeg innom igjen :)

  SvarSlett
 4. Elsket knallsolen som har vært i Oslo i dag:-) Så utrolig nydelige hunder du har!!

  SvarSlett
 5. Tusen tusen takk Synnøve for kjempe koselig melding. Toller anbefales på det sterkeste. Vi har brukt masse energi på å trene henne, men det har og gjort at hun har blitt en super hund. Uansett hva man velger blir man jo evig forelsket i de om det er Cavalier eller Toller.

  Tusen takk for komplimentene, nå er vi glade :) Du må gjerne besøke oss igjen.

  Kine og Ludo :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for supre tips :) Armbåndene var super lekre!
  Har forresten mulberry mappen din på ønskelisten også :) Gosj, du har mye flott :)

  SvarSlett
 7. Mulberrymappen ble min da jeg skulle i et møte i København. Møtet ble utsatt i en halvtime, og hvor gikk jeg? Til den billige veskebutikken vel :) Noen ganger er fornuften på ferie et helt annet sted enn der du selv er.

  Armbåndene er farlig fine. Vil helst ikke snakke om størrelsen på min personalordre :)

  SvarSlett
 8. La oss håpe solen blir Veronica!! Jeg elsker nemlig solbriller!!

  SvarSlett
 9. Kjempefin blogg - tror jeg kom over den via bloggen til Camilla Pihl. Har lagt den på favorittlista mi - og titter innom hver dag. Nydelig hund - og du har en kul stil. Ønsker meg en MIH jeans, men vet ikke om forhandler her på Lillehammer... Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 10. Hei Erikka og takk søt kommentar. På Lillehammer kan jeg faktisk ikke huske om vi har noen på MiH jeans. Skal sjekke det på mandag. Ellers så har Carma( http://hildecarma.blogg.no/ ) i Trondheim og Fine Ting ( http://finetingoslo.blogspot.com/ ) i Oslo et godt utvalg og de sender over hele landet hvis du vet hvilken str. du skal ha.

  Kjempe koselig at du titter innom oss. Håper du får en herlig helg!!!

  Hilsen Kine og Ludo

  SvarSlett
 11. Elsker Debbie støvlene dine! De siste bildene dine gjorde at jeg falt for fristelsen, så et par khaki fargede er på vei til meg fra Monicas drømmehage :-) Er de gode å gå i???

  SvarSlett
 12. Sååå kult Laila!!! De er en drøm å gå i. Jeg har brukt de helt siden februar siden de har skikkelig såle og de forblir en favoritt! Gled deg VELDIG! Så heldig du er som fikk de i kaki, det er den ene jeg mangler, for den ble utsolgt med en eneste gang :)

  Vi gleder oss til å høre om det når du du har fått de!! God lørdag til deg fra sjuklingene!!

  SvarSlett