onsdag 13. april 2011

Longing for Loopie.

Noen ting faller man akutt for.  For meg har det en tendens til å gjelde sko og smykker.  Da jeg så Loopie Love første gang så var det en akutt forelskelse på gang.  Jeg ville ha det, og jeg ville ha det nå.  Jeg er jo veldig heldig som har "tilgang" til så mye fint, men jeg er ikke akkurat tålmodig.  Nå er det ikke lenge igjen til neste Loopie Love blir levert, og jeg gleder meg som Ludo ved matskålen.  I dag er jeg rett og slett et juletre av smykker. Ingen uvanlighet her i gården.  Så mens jeg lengter og venter på Loopie Love, koser jeg meg med det jeg allerede har.


6 kommentarer:

 1. hvor kan man kjøpe det armbåndet med ett enkelt gullblad uten skinnreim?

  SvarSlett
 2. Det er Loopie Love og kommer i butikk nå til uken. Høyer på Byporten har bestilt hvis du er fra Oslo. Er du fra et annet sted så si hvor så skal jeg si hvem nærmeste som har tatt det inn er :)

  Jeg elsker det og bruker mitt HELE tiden <3

  SvarSlett
 3. Har bursdag på tirsdag og får bytur som gave. Har kjempe lyst på et Loopie Love armbånd, finnes det en butikk som selger det i nærheten av Karl Johan ? n_n

  SvarSlett
 4. Hei Sophie. Gratulerer så masse med bursdag på forskudd. Jeg elsker bursdager og gaver, også elsker jeg jo Loopie Love og :)

  I nærheten av Karl Johan så finner du det ihvertfall på Høyer Byporten (ligger på jernbanetorget helt nederst i Karl Johan) også tror jeg de akkurat har fått de inn på Kiman på Paléet, men det er jeg ikke 100 % sikker på.

  Lykke til og kos deg masse masse på bursdagen din.

  Kine

  SvarSlett
 5. Tusen, tusen takk. Skal garantert dit. <33

  SvarSlett
 6. Bare bare hyggelig!!

  God bursdag fra meg og Ludo

  SvarSlett