torsdag 14. april 2011

Happy ending.

I går var en regelrett drittdag.  Formen var dårlig og ting gikk liksom ikke helt min vei.  Men når enden er god...  Heldigvis fikk jeg en super opptur etter jobb.  Jeg møtte verdens fineste Stine i sentrum og vi dro på lagersalg :)  verdens søteste Gry hadde lagersalg på bl. annet HopHopHop og Julie Sandlau smykker.  Kjempe koselig å se Gry igjen.  Jeg kjøpte Julie Sandlau smykker av henne da jeg var butikksjef på Munthe plus Simonsen, og hun var absolut en av mine store oppturer i hverdagen.  Gry har nå begynt å selge interiør og hadde masse masse fint fra Ferm living og By Nord.  Jeg falt pladask for en fantastisk fin revepute fra By Nord, og blir nok ikke rolig før jeg har fått en sånn i hus.  Etter lagersalget var det hjem for å kapitulere i armkroken til Thomas med prinsessen sovende på bena mine.  

Verdens fiiiineste Stine i MiH bukse selvfølgelig :)
Hop Hop Hop 

Candyshop.
Superduperkoselig showroom.

Alle vil ha.
Umulig ikke å bli glad av Ferm living.
I think I´m in love.

Min siste forelskelse.  Må bli min.

Like it!
Hjemme i sofaen hos verdens fineste Ludofina.

Håper dere har en deilig dag i solen!

K & L

5 kommentarer:

 1. Åhh, så fine bilder!! Så koselig at dere kom innom igår! Kom veldig snart tilbake!! Klem Gry

  SvarSlett
 2. Takk takk takk!! Kjempe koselig å se deg igjen. Har fått helt dilla på by nord nå, så det blir nok et nytt blogginnlegg om det snart :) Klem K

  SvarSlett
 3. Herlig avslutning på dagen:):):) Nydelige smykker, årets første iskaffe og fiiine Kine, kan ikke bli bedre enn det!!!!!

  SvarSlett
 4. Og i dag blir det ihvertfall herlig avslutning på dagen, eller hva Stinus!!!

  SvarSlett