fredag 1. april 2011

Jeg elsker Fine Ting!

You like? I love!
Jeg elsker simpelthen Fine Ting.  Ikke bare konseptet om fine ting, men butikken.  Min gamle arbeidsplass hvor jeg trivdes såååå godt, bugner av rett og slett fine ting.  Ikke bare er det fine ting på alle kanter, men det er søte, gode jenter på alle kanter.  Det som virkelig gjør Fine Ting er Synne og alle de andre flinke jentene.  Synne er eier og daglig leder, og kanskje verdens aller søteste menneske. Uansett hvem du er så får du alltid suveren service og et godt smil når du er innom den søte, lille butikken på Byporten.  Fine Ting vil for alltid ha en stoooor plass i mitt hjerte, og det er så gøy at de har superstort utvalg av favoritten MiH- jeans. I tillegg har de et av mine store favorittsmykkemerker; Bjørg.  Bjørg passer supert sammen med Loopie Love og jeg er så glad i det.  Jeg var innom en lang tur i går og koste meg stort.

http://finetingoslo.blogspot.com/


Ludo er blitt veldig god på shoppingventing.


Jeg koser meg ALLTID på Fine Ting.


Søteste Hege- Lill i nye gummistøvler.


Finfine Linn er klar for vår.

Godjentene Synne og Ida.

Det magiske skapet. 

Verdens beste Stine er på godbitjakt i Bjørgskapet.

Endelig ble hjertekjede mitt.

Alltid masse fint og stort utvalg i MiH- jeansene.

MiH London.
Ta med stumpen til Fine Ting.


MiH Paris aviator.
Min favoritt denne våren fra MiH.

Tusen takk for at jeg fikk besøke dere IGJEN :)

7 kommentarer:

 1. Kule Fine ting, og fine shoppingLudo. Mamsen Kimba var og mye med på shopping. Satt tålmodig og ventet mens jeg prøvde og kikket! Og fikk mye oppmerksomhet.

  SvarSlett
 2. Ja hun har blitt overraskende flink til å være med i butikker. Det er akkurat som at hun har skjønt at jo mer hun maser jo lengre tid tar det. Så hun sitter der så søt som bare hun kan være. Også blir alle så imponert over hvor fin og flink hun er. Har akkurat meldt oss på lydighetskurs, så om to uker blir vi enda flinkere :)

  SvarSlett
 3. så fin blogg<3 du er så flink til å skrive! fölger med vettu.. så tenkte at det er greit å legge igjen en kommentar<3 hehe, digget bildet av Ludo som venter :P

  SvarSlett
 4. Tusen tusen takk søta!!! Synes Ludo var ganske søt selv jeg, der hun satt med hodet på skakke. Koselig at du følger med. Det er gøy for oss som er så nye i Bloggsfæren.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for besøket søteste Ludo! Suss fra Tante

  SvarSlett
 6. http://finetingoslo.blogspot.com/2011/04/var-uke-i-bilder.html#comments

  SvarSlett