mandag 31. desember 2012

HAPPY new year.

Dere har sikkert merket at det lenge har vært stille på denne fronten.  Dere som følger meg på Instagram har kanskje ant at julen min har vært litt annerledes enn forventet.  Mer eller mindre hele julen har vært tilbragt på sykehus med Farfar som plutselig ble meget alvorlig syk.  Opptil flere ganger har vi tatt farvel, men Farfar er en seig Sunnmøring og har kjempet igjennom.  Mot alle odds så har han kommet seg og vi møter et nytt år med Farfar fremdeles i livet.  Så vet dere litt om hvorfor jeg har vært "borte".

Siden vi stortsett har vært på sykehuset så har vi ikke feiret jul som vanlig, men prioriteringene blir fort annerledes når man holder på å miste det viktigste i livet.  Men jeg har som vanlig fått så mye fint, som jeg gleder meg til å vise dere etterhvert.  Men først vil jeg vise dere mitt siste prosjekt.  Jeg har jo hatt mye tid denne julen, og ventetid har blitt til strikketid.  


Etter å ha siklet på en lignende jakke fra Zadig & Voltaire (men ikke hatt råd) i hele høst.  Så ble jeg inspirert til å lage denne etter at en venninne hadde fått en hjemmestrikket en av mammaen sin. Jeg strikker som vanlig helt uten mål, mening og oppskrift, og blir like overrasket hver gang det blir slik jeg hadde håpet.Hjemmestrikket jakke / Skinnbukse fra Fine Ting / Skoletter fra Debbie


Helt til slutt vil jeg ønske dere et riktig GODT nyttår.  Tusen takk for at dere er innom stadig vekk, selv om ikke alltid jeg er det.  Takk for alltid hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger, dere er fantastiske.

Vi gleder oss til til 2013, det skal bli et sinnsykt bra år.

STORE klemmer 

Kine & Ludo

14 kommentarer:

 1. Så trist og høre at julen gikk med til din syke farfar, det var nok ikke noe hyggelig nei... men selvfølgelig går slikt foran ALT annet ♥

  Godt og høre at han er bedre igjen!!

  For en fantastisk jakke du har strikket, så flink du er!!

  Ønsker deg og dine en flott nyttårsfeiring, og et godt nytt år:)
  Gleder meg til og følge bloggen din også i 2013 ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for all omtanke og alltid koselige ord Line. Ønsker deg et fantastisk godt nytt år!

   Klem Kine

   Slett
 2. Så godt å høre at farfar din er blitt bedre og jakken er helt nydelig:-) Ønsker et supert 2013 for deg og dine:-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk søte Ann Merethe og i lige måde!

   Slett
 3. Kine... Kine... Kine... Jeg DØR av den jakken. Du er og blir helt RÅ på alt du gjør. Tusen tusen takk for alle minner, alle klemmer, alle gaver - rett og slett alt Kinete i 2012. Masse gode varme tanker i en litt rar tid nå. Du er best, og ønsker deg bare fred i sjela. Du fortjener det. Og btw, fineste bildene av deg ever!
  Stor klem Synne:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi så gøy at du likte den Synne min!! Du er alltid en boost av glede og inspirasjon og jeg gleder meg til å henge mer med deg i 2013, og ikke minst til å besøke det nye magiske redet deres. Masse kjærlighet til deg og Mr. K. Størst klem Kinen

   Slett
 4. Så fin jakke! Kva slags garn har du brukt?
  Inspirert:)
  Mvh Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Ingunn, koselig at jeg kan inspirere. Garnet er fra Dale og heter Monjita. Jeg har strikket i deler og så montert til slutt. Brukte pinnestørrelse 5 for å få en litt løs "finish". Lykke til! Hilsen Kine

   Slett
 5. Det skulle då berre mangle om du ikkje fekk "lov" til å ta deg fri når slike ting skjer! Håpar det går seg til, sender nokon gode tankar (sånn frå ein sunnmøring til ein annan).

  Du har forresten laga ei fin jakke! Eg slo meg på ein laus kopi av skappelen-jakka, og den fungerer som berre det. Hurra for sjølvlaga jakker!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Marielle. Strikkefeberen herjer landet, veldig gøy med alle som er flinke å strikke. Har lyst til å prøve meg på en ny variant snart :)

   Slett
 6. Trist å høre at farfaren din ble alvorlig syk i jula.
  Godt å høre at du og familien din var hos ham hele tiden, og at farfaren din har blitt bedre! <3

  Så fin jakke du har strikket. Nydelig garn.
  Synes du er flink, Kine!

  Ønsker deg, din familie og Ludopusen et godt nytt år!

  Klem Elisabeth  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for veldig koselig melding Elisabeth. Håper du og dine og får et finfint år.

   Klem Kine

   Slett
 7. Hei :) Kjempefin jakke! Hvor mange masker har du lagt opp på for- og bakstykket?

  SvarSlett
 8. Denne jakken var knallfin! Hvor mange nøster har du brukt?

  SvarSlett