onsdag 9. mai 2012

A touch of cool.

Idag fikk jeg luftet Susan for første gang, bare en liten tur før de skal til såling hos skomaker.  Føler meg som en kongelig når jeg går med de, og litt som en harry rocker :)

Off duty.
/ Genser - Zoe Karssen (My-Warderobe) / Belte - Munthe Plus Simonsen / Veske - Rika /
/ Skjerf - Natura Cashmere / Jeans - Cubus / Mac cover - Mulberry / Boots - Chloé Susan /

Idag har verdens aller BESTE mann bursdag, så vi sier hurra og GOD onsdagskveld til absolut alle.

Kine & Ludo

15 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen til mannen :) Kos dere masse ikveld.
  Hva får han for noe fint i bursdagsgave? (trenger tips)

  Lurte på en ting btw... Hvor mye betaler du for såling på sko? Har et par Fiorentini+Baker boots som absolutt skulle hatt gummisåler så jeg kan bruke dem mer.

  Ha en super kveld videre Kine :)

  Klemmer fra Maya

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Maya, Mannen trenger ny våtdrakt som tåler temperturene i Nord så det får han :)

   Såling av sko betaler jeg litt forskjellig for, kommer veldig an på hvor kraftig såle man vil ha på. Grovere såler er dyrere en de finere. Jeg betaler mellom 300-500 for å såle om et helt par (flikk + såle). Går også til en dyrere skomaker med de dyreste skoene mine, også går jeg til han billige rett nede i gata med de gamle traverne :)

   FINFIn kveld til deg og søte!!

   Klem Kine

   Slett
 2. Den var ikke så rent liten den touchen der! Du ser utrolig bra ut og skoene er jo bare fantastiske!

  Stakk innom Cubus for å jakte på Boyfriend-jeans i dag, men det har de ikke lenger. Spørs om jeg skal gjøre som Synne heller - Honeyboy en str eller to større en jeg bruker til vanlig : )

  Ha en super feiring i heimen, HURRA!

  Klem fra Britt Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Skjønne!! Jeg har også et par Breathless i 2 størrelser større enn jeg pleier og de funker og bra som Boyfriend jeans.

   FIN kveld til deg søte!

   Klem Kine

   Slett
 3. Hei igjen!

  Ja, dette med sålingen - det lurte jeg også på...

  Ca. pris? Hvorfor gjør du det og på hvilken type sko?

  Britt Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen ja :)

   Jeg såler om alle nye sko med glatt såle eller lærsåle, for at de skal tåle mer, vare lenger og ikke minst være tryggere å gå på. Jeg såler alltid hos skomaker og bruker gjerne litt penger på å holde skoene mine ved like sånn at de varer LENGE!

   Jo grovere såle, jo dyrere er det å såle om. Boots kan fort bli opp mot 500,- for hele paret, mens mindre sko med nettere såle blir billigere. Jeg har alltid med meg flere par og pruter ALLTID til en bedre totalpris :)))

   K

   Slett
  2. Takk! Da vet jeg det : )

   Clover går vel i den kategorien, kanskje... Hi-hi!!!!! ; )

   Slett
 4. Looking SO good! Gi T en sikkelig bamseklem fra meg. Og si at det er altfor lenge siden jeg har sett han :-) (Det pleier du å tjene på) hi hi Kos dere! Stor klem

  SvarSlett
 5. Dem var kjempe fine på!!!!! Hele antrekket var lekkert:-)))) Gratulerer med dagen til mannen:-))

  SvarSlett
 6. Superfine sko! Lurer også på dette med såling - kan du anbefale en god skomaker i Oslo til det? Og gjør du det på ballerina-sko også? Jeg har flere par Repetto som gjerne skulle vært litt mer robuste... :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Guro :)
   Jeg har en lokal skomaker på St.Hanshaugen som jeg bruker til det meste, men ikke de aller dyreste. Da bruker jeg Mr. Minit på Steen & Strøm. Han er dyr, men flink. Ellers så er skomakeren i Møllergata og relativt brukbar :)

   Repettoballerina er laget for tørre, franske gater og aller mest dansegulv. Er ikke sikkert du får sålet de fint, prøvde engang og det ble ikke bra dessverre....


   Lykke til :)

   Slett
  2. Tusen takk for tips! Har hatt både hell og uhell med skomakere, det er vanskelig å finne noen skikkelig gode. Repetto-skoene får jeg trippe rundt i når det er finvær, tenker jeg.

   Slett
  3. Da bør du prøve Mr. Minit på Steen & Strøm. De gjør skoene til Hermés så de kan sko :)

   Slett