søndag 26. februar 2012

Crazy Macy.

Vi hadde en helt fantastisk bursdag i går. Kos og moro fra start til slutt.  Jeg føler meg utrolig heldig som har så god og fin familie, som lager  i stand den beste dagen man kan ønske seg.  Jeg fikk selvfølgelig altfor mye fint.  Idag vil vi gjerne vise dere en av de megacrazy gavene jeg fikk.  Sykeste, fineste pelsjakken som mann og verdens beste farfar hadde ordnet i samarbeid med Synne.  Det er rett og slett for mye, og jeg kan umulig fortjene dette.

Vi finer oss foran kamera.

To pelstroll!

Eyes wide shut.

Fullstendig forelsket i min nye pels fra to av mine aller kjæreste.
Jeg fikk så mye fint at vi kan ikke vise dere alt på engang.  Men vi gleder oss til å vise dere mer i løpet av uken.  
TUSEN takk for utrolig koselige bursdagshilsener, dere er best i verden og dere gjør oss SÅ glade.

Masse kjærlighet!

Kine & Ludo

15 kommentarer:

 1. Å fy søren så utrolig FIN du var i den pelsen, Kine!!! Helt RÅ. Hurra hurra!!! Og mannen din skuffer jo virkelig aldri. Velfortjent!!! Kos deg masse videre ikveld, og hils alle <3 Stor klem Synne:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og du da din gærning som har ordna jakke!!! Jeg ble sykt glad og overraska!! Du er så GOD og du, farfar og mannen er et supert gaveteam :))) STOR klem Kine

   Slett
 2. Lekker! To nydelige pelstroll :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen som var og en rålekker jakke!!

  SvarSlett
 4. Håper ikke det er ekte pels :( Gratulerer med dagen som var og med fint scrapbookalbum! Det er koselig gave det! Ha en fin dag :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Martine.

   Jeg tenkte at dette spørsmålet nok kom til å dukke opp. Det er faktisk ekte pels på jakken, men det er ikke fra et flådd dyr. Det er kun brukt hårene, som så er strikket sammen til pels og lagt utenpå en allerede fóret jakke. Jeg er, som du og mange andre sikkert har fått med dere, meget glad i dyr. Jeg har et ekstremt bevisst forhold til bruk av pels og skinn, og er veldig nøye med å sjekke hvor tingene mine kommer fra og hvordan det blir til. Det er overhodet ingenting positivt med misbruk av ville dyr i pelsindustrien i Norge, og jeg er fullstendig imot dette. Men jeg er ikke fullstendig imot pels. Pels fra nyttedyr som kanin, geit, sau og ku f.eks er kun utnytting av allerede brukte resurser. Jeg kjøper ikke vanlige pelser fra rev etc. da det finnes for mange dårlige historier fra den industrien.

   Det er mange ting som overhodet ikke er bra i moteindustrien, men jeg personlig synes det viktigste er å følge med på hvor tingene man kjøper kommer ifra og hvilke små dyr eller barnehender som har lidd for at vi skal bli fine. Jeg er selv vegetarianer og mener vi miljømessig burde spise mindre kjøtt, men ønsker ikke å tre det ned over hodet på noen andre.

   Det er faktisk sånn at flere lokalsamfunn i denne verden er helt avhengig av å jakte og bruke hele dyr, også pels som sin levevei. Og jeg er ikke imot pelsbruk fra dyr som blir jaktet på. Min mann har vært på Grønnland flere ganger og de lever av å jakte og bruke hele dyret. De er også avhengig av å holde flere av peldyrbestandene nede for at de ikke skal ta fullstendig over.

   Jeg håper dette gav deg svar på ditt spørsmål. Jeg er en meget bevisst forbruker som ønsker mer åpenhet rundt produksjon/oppdrett av varer, uansett om det er mat, klær eller interiørartikler. Og spør meg gjerne om mer, hvis det er noe du føler jeg svarer dårlig for.

   Hilsen Kine

   Slett
  2. Så bra du er bevisst! Jeg ser at du er glad i dyr og vi deler det å være vegetarianer (BRA forresten :D). Stilen din er utolig bra og jeg er glad det er noen som tar ansvar. Det er så mange som bare kjøper pels fordi det er fint eller at den og den jakken med pels er "in". Jeg personlig ville aldri gått med pels uansett hva, men vi alle er forskjellige :) Det er i hvert fall en bitteliten trygghet at det ikke er fra mishandlede dyr fra små, trange bur. Jeg håper flere blir mer bevisste på dette området!

   Ludopusen er veldig vakker forresten! Skikkelig flott og fin. Dere kler hverandre :) Håper du får en fin uke videre! Mulberryvesken din er forresten n-y-d-e-l-i-g!!

   Slett
  3. Nå ble jeg så glad for at du svarte, så ble jeg sikker på at du hadde lest svaret mitt:) Det er veldig viktig for meg at leserne vet at jeg har et meget bevisst forhold til opprinnelsen til mine ting, og at jeg heller betaler MYE for en veske som har laget av håndverkere i Englang enn f.eks en masseprodusert en som små barnefingre har laget. Og ønsker man ikke bruke/kjøpe pels forstår jeg det kjempegodt. For meg er det et bedre alternativ med sauepels enn f. eksempel dunjakker laget på verre vis, men men. Det er mange syndere i denne bransjen og det er søren meg ikke lett å vite hva man skal gjøre :)

   Fortsatt GOOOOD uke til deg og. Klem fra reven og meg :)

   Slett
  4. Jeg er innom bloggen hver dag, så det er klart jeg svarer og leser svarene dine :) Jeg er veldig enig der. Jeg sparer heller til en dyrere ting enn å kjøpe mange billige kinesiskproduserte vesker f.eks. Jeg har faktisk nesten ingen vesker! Jeg skrev ikke kommentaren for å være spydig på noe vis- det håper jeg du skjønner :) Du er jo umulig å være "sur" på, hihi! Ja, fysj. Det er mange som utgir seg for å være bedre enn de er dessverre. Det vet vel du alt om siden du jobber innen bransen? Tusen takk, søte deg! I like måte. Klem tilbake fra meg og min lille rev (har en liten pomeranian som forøvrig ligner på en rev :D)

   Slett
  5. Det høres ut som vi er enig om mye. Jeg oppfatter deg overhodet IKKE som spydig, jeg tar en god diskusjon anyday og liker fokuset ditt.

   GOD helg. Klemmer fra meg og min rev :)

   Slett
  6. Det er godt å høre! :) Jeg håper du og lille revepus får en fin uke. Klem fra meg!

   Slett
 5. Gratulerer med en aldeles nydelig jakke, Kine!
  Den minner meg litt om pelsen til Askepott (du vet, hun med tre nøtter...) og det er ment som et kompliment!

  Og jeg merker jeg smiler av å se på bildene av deg : )

  Hilsen Britt Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, skjønner hva du mener og det tar jeg absolut som et kompliment :)

   Koselig at jeg får deg til å smile :)

   Slett