fredag 3. juni 2011

The magic wishlist.

Dette kommer til å være et sånt blogginnlegg som min mann vil krekes av, mine foreldre vil fnyse av, Ludo vil elske lukten av og mine fellow fashionlovers vil elske.  Ja det skal handle om vesker.  Og jeg er faktisk ikke den som har så mange.  Jeg har heller én dyr som jeg bruker hele tiden.  Jeg og min kjære Alexa har jo et tett og nært forhold, og hun vil nok følge meg livet ut. MEN jeg ønsker meg en veske som ikke er svart.  På sommeren kan det fort bli litt dystert, og jeg skal i all ydmykhet legge ut en liten ønskeliste. La meg presisere at denne ønskelisten ikke, under noen omstendighet er realistisk. Det er jo lov å drømme.

Tillie fra Mulbery er perfekt, rett og slett.

I en litt mer fancy variant.

Sofia Coppola sine vesker for Louis Vuitton er
fantastiske både i utseende og pris.

Proenza Schouler sin skulderveske fungerer så absolut for meg.

Og helt til slutt bare en bitteliten, rød Chanel.


Denne listen kunne vært lenger kjenner jeg.  Huff.

Kine (& Ludo)

5 kommentarer:

 1. Jeg vet hvordan du har det, og det er både bra og ikke såå bra:))
  Forresten liker også Tillie vesken.....
  Hjelp

  SvarSlett
 2. Ellen (og litt Ecco)3. juni 2011 kl. 21:37

  Åh, jeg ønsker meg så veldigveldig Alexa! Prøver å ønske meg det fra guttene mine, men det er a long shot. Til jul fikk jeg en juicemaskin.

  SvarSlett
 3. Å Ellen jeg skjønner deg så godt!! Det er ikke alle rundt meg som forstår mine prioriteringer kan du si :) Men de vil at jeg skal bli glad, så Alexaen var et spleiselag mellom foreldre, farfar, svigers og mannen.

  Hjemme hos oss så går jeg og Ludo bare under tilnavnet utgiftspostene. Kan du skjønne?

  SvarSlett
 4. Utgiftspostene? Hm, kan jeg da ikke forstå. ;) Damer krever litt mer enn gutter, det må de bare skjønne. To forskjellige verdener. Som kjæresten til en venninne sa så flott en dag; "Kan jeg få spille litt x-box, så kan du gå på badet og holde på med sminke og mensen og sånn?" :D

  SvarSlett
 5. Haha lovely sagt! Jeg unner deg ihvertfall en ALexa any day. Det er tross alt veldig krevene å være mamma til en tollerbaby :)

  SvarSlett