onsdag 5. september 2012

Combo.

Tror dette skal bli en høststandard.  Silkeskjørt, cashmerestrikk og skinn.  Toppet med de ultimate Debbieskolettene og jeg er klar.  Jeg tror veldig på skjørt fremover og da er den evige bestselgerskoletten fra Debbie perfekt til. Fine og megagode.

Slik trives jeg.

God gammel skinnjakke / Custommade cashmeregenser og silkeskjørt / Julie Brandt skjerf
Debbie skoletter / Rika veske

Da var vi over midtveis i uka dere, håper dere har det godt!

Kine & Ludo

16 kommentarer:

 1. Sukk Kine, du er alt for pen.....
  Klem monica:))

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde:-))

  SvarSlett
 3. Så rett du har, Kine!!!!
  Skjørt er tingen i høst!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg tror på skjørt, og sannelig er det deilig med noe annet enn jeans innimellom :)

   Slett
 4. Du er jo fin i alt!!:)

  Klem Kristin

  SvarSlett
 5. Åhh såå fiin duu er:) I LOVES IT ALL:) Slik trives jeg også. Jeg skal på 20 års ! gjenforeningsfest med klassen min til helgen. Det er et allminnelig hotell og ikke noe fancy greier, men lurer såå på hva jeg skal ta på meg. Noen forslag? Tette svarte strømpebukser, sko lik de du har på nå og en silkekjole fra odd molly eller militærgrønt silkeskjørt i samme stil som det du har på bare ensfarget og litt blankere men hva til? Håper du har tid å svare :) Elsker bloggen og stilen din. Tusen takk for masse herlig inspirasjon. Klem Camilla

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Camilla!! Så koselig at du liker det :))) I perioden vi er nå foretrekker jeg som du sier tette sorte strømper (jeg er megafan av noen matte i 120 den fra HM, perfekt til fest). Og siden vi er i skjørtemodus om dagen hadde jeg gått får et finslig skjørt med en "dressed down" overdel og høye heler. Eller motsatt et litt røft skjørt med f. eks en fin silkebluse til. Uansett så er røde lepper et fast partytriks hos meg, men viktigst av alt er et antrekk jeg føler meg vel i og som er brukervennlig.

   Uansett så håper jeg du får et koselig jubileum og lykke til!!

   Klem Kine

   Slett
 6. Kjempefint skjørt:) kan jeg spørre hvor du har kjøpt det og hvilke farge du har? Har vært innom flere steder som selger Custommade, men finner det ikke noe sted...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maren, jeg mener ganske sikkert at de har det på Høyer Byporten om de ikke er utsolgt. De sender også rundt i landet om du ikke bor i Oslo.

   LYKKE til (og si ifra hvis du trenger flere tips)

   Klem Kine

   Slett
 7. Tusen takk for svar søte du:) Da er det bare litt finpuss på antrekket så er jeg klar:) Det meste har jeg , er så dumt å bruke penger på noe som ikke blir brukt ellers, så veldig glad for at det meste funker på fest bare med bra mixing , høye hæler og røde lepper. Tusen takk for tips om strømpisen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var så lite, håper du koser deg på FÆST ;)

   Slett
 8. Tusen takk for svar:) jeg skal ringe de straks de åpner!
  En liten ting til: hvilke farge er skjørtet ditt i?

  Takk for masse inspirasjon:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var så lite :) Fargen på skjørtet mitt heter clay ;)

   Slett