mandag 30. april 2012

New wall.

Vi har lenge ønsket oss en Dymo eller en "endorfanza" som de kalles her i huset.  Det minner meg om barndom og gode tider, også er det så mye gøy man kan skrive.  Slik ble den ene veggen i stuen etter besøk hos Vanessa Cardui og med ny Dymo i heimen.

Nye plakater hengt opp med steder vi liker og har vært i.  Her møtes Spildra og Tokyo i skjønn forening.

God mandagskveld Finuser!

Kine & Ludo

On my way.

Da er vi på tur.  En liten tur innom bare for å si hei og ønske dere en super uke alle Finuser.

Tidlig morgen på Gardermoen med TOPP stemning.

Dere er de beste i verden og snart skal vi sette litt ekstra stor pris på dere.

Love

Kine & Ludo

lørdag 28. april 2012

Stay with me.

Endelig endelig endelig kom solen tilbake og vi håper den vil bli hos oss i lang tid.  Det er så herlig å kunne gå ute i vårjakke, solbriller og ikke måtte stresse over kaldt vær.  Jeg og mannen inviterte med lillesøsteren min og kjæresten hennes ut på lunsj/middag på Delikatessen.  Tror vi kommer til å være mette i en uke etter det herremåltidet der.

Endelig ut i solen igjen.

Tror i grunnen alt i dette antrekket er fra Fine Ting fra litt forskjellige seonger, unntatt kanskje støvlettene, solbrillene og Ludo.
/ Cardigan - Andersen & Lauth / Kjole - Humanoid / Skjerf - så gammelt at jeg ikke husker / 
/ Veske - Rika / Støvletter - Carin Wester / Solbriller - Prada / 

Ikveld blir det tidlig til køys for vi skal opp å ta et megatidlig fly i morgen. Vi skal rett og slett på hemmelig oppdrag, og er veldig spente på utfallet av turen.

Håper dere får en herlig lørdagskveld Finuser!

Kine & Ludo

In love with YOKO.

Nå skal dere endelig få møte min nye venn.  Og hun heter YOKO.  Yoko har ligget og ventet lenge på meg nede hos Fine Ting, og endelig hadde jeg råd til ta henne med hjem.  Bordeuax er uten tvil høstens store farge, og både Rika og Acne har tjuvstartet.  Vi elsker den fineste fargen på Yoko fra Rika, og endelig er den vår.

My new love and investment.

Fine detaljer.

Og siden det er en Rika veske, så er det selvfølgelig stjerne på.


Vi er superfornøyde med vår nye veske.
Hva synes dere?

GOD lørdag Finuser!

Kine & Ludo

fredag 27. april 2012

GOOD start!

Rundet av arbeidsdagen hos de søteste jentene hos Vanessa Cardui idag.  Og da lurer sikkert dere på hvem de er ikke sant?  Vanessa Cardui er en ny kles- og interiørbutikk på Majorstuen (gamle Chicas og venner lokalet), som er så kul at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne.  Jentene bak butikken; Carola og Elisabeth kommer begge fra interiørbransjen, og man kan trygt si at de kan sakene sine.  Tror rett og slett at jeg har fått meg en ny topp fem på interiør nå.  I tillegg til masse kult til hjemmet, har de også masse fine smykker (bl. annet Syster P) og klær.  We LOVE!

Vanessa Cardui.
Custommade i RÅ lokaler.
Vi digger flasken med øyenstikker på.

Fjærpenn og flaske ble med hjem.

Det samme gjorde dette bildet.

Jentene har gravd frem gamle aviser langt bak lister og tapet.  Überkult
til skjønne Debbie ballerina.

Endelig blomstrer peonene igjen, min absolutte blomsterfavoritt.

Jeg garanterer god stemning og løst sittende latter når du besøker herlige Elisabeth
og Carola.

Har du muligheten så stikk innom Vanessa Cardui en dag, så MÅ du.  Et perfekt stopp i helgshoppingen.  Ellers så kan dere sjekke ut nettsiden deres.

Vi startet helgen med fullt hus og god stemning. 
Håper dere får en herlig helg Finuser!

Kine & Ludo

torsdag 26. april 2012

Finally.

Etter endt arbeidsdag fikk jeg endelig tid til å møte min kjære Synne og få overakt bursdagsgave på overtid.  Etter kaffe, kos og skravling bar det en aldri så liten tur innom Fine Ting.  Her fikk jeg endelig kjøpt med meg en veldig fin sak som har ventet lenge på meg.  

SÅ fornøyd med innholdet i denne posen.

Gleder meg til å vise dere herligheten litt senere...
Jakke - DIY / Skjerf - Syster P / Genser - Zoe Karssen (My Warderobe) / Skjorte - Fine Ting 
Jeans - MiH / Herresko - Debbie / Veske - Cala & Jade (Fine Ting)

Akkurat nå ligger verdens fineste rev og sover på bena mine.  Det er godt å ha litt hjemmetid også.

GOD kveld alle søte!

Kine & Ludo

MiH Love!

Etter mange timer i bil avsluttet jeg dagen på Kolonihagen og MiH happening.  De fineste jentene i byen på alle kanter blandet med bare fine MiH ting.  Skjønneste Camilla Pihl var kveldens host sammen med herlige designer Chloe Lonsdale.  Finfin avslutning på dagen.

Nydelige Chloe i høstens råeste jakke, kan nesten ikke vente til den kommer i butikk.
MiH LOVE!!
Alltid superskjønne Camilla i MiH fra topp til tå.
Koselig i Kolonihagen.
Celine  er som alltid superkul, og blir enda kulere i Celine tee og råeste beltet.

Nå er det kvelden for firbente og tobente, det har vært to lange dager og det blir deilig å sove i egen seng igjen.

Håper dere har det finfint alle søte.

Kine & Ludo

tirsdag 24. april 2012

Do we sense a hung up?

Gjett hvem som atter en gang har fått en dille?  Ut på tur med nydelig Custommadekolleksjon om dagen, og idag lurte jeg liv i en gammel Zara-skjorte som har fått pynt på kragen under drømmegenseren.  Aner vi et aldri så lite oppheng igjen?

Details on my collar.

Akkurat nå befinner jeg meg i Kristiansand.  Har hatt tidenes runde idag og må minst ha vært innom 6 av de finfine kundene våre, og i morgen blir det enda flere :)

Håper dere har det supert Finuser.

Kine & Ludo

mandag 23. april 2012

Pimp my jacket.

Etter insprasjon fra en skjorte jeg så på en venninne, har jeg holdt på med enda et nytt DIY prosjekt.  En gammel parkas har fått nytt liv med nitter og stæsj, og jeg kjenner at dette vil bli en favoritt.  Hva synes dere Finuser?

Lille My style idag :)

Happy med "ny" jakke.

Studded.

And some more studs.
Jakke - DIY / Strikk - Rika / Bukse - MiH / Booties - Acne / Veske - Cala & Jade (Fine Ting) 
Skjerf - Natura Cashmere / Ring - Syster P 

Jeg synes det er veldig gøy å sparke liv i ting jeg egentlig ikke bruker lenger, og mannen synes det er HELT greit at noe av det som allerede finnes i skapet kan brukes.

Håper dere har en super dag selv om det er mandag.

Love

Kine & Ludo

søndag 22. april 2012

In the mood for blues...

Det er ikke lenge før mannen får gnagsår i ørene etter all min masing om en viss jakke.  Den har ligget i handlekurven min diverse steder, men har ennå ikke funnet seg veien hjem.  Vi er fremdeles i det blå humøret vårt og dagens shoppingdrømmer handler om disse to.

Genser fra Rag & Bone / Jakke fra Surface to Air

Det jeg liker så veldig godt med disse, er at de er litt små harry og rare begge to.  For ikke å snakke om at de går i blånyanser.  K & L Loves!

Håper dere har en deilig søndag alle Finuser!

Kine & Ludo

lørdag 21. april 2012

Small steps.

Det var deilig å stikke snuten utenfor døren for litt frisk luft idag.  Trengte heldigvis ikke å gå så langt, men bare det å være litt ute og kle på seg noe annet en joggings var digg.  Ikke akkurat sommertemperatur, men solbriller kunne man alltid snike seg unna med.

Veldig greit å kunne gjemme et blekt ansikt bak store solbriller.

Ganske så casual på en lørdag.

Vi burde jo egentlig ha tatt oss noen runder på byens loppemarkeder, men formen tillater ikke det helt ennå.  Men vi hører gjerne om noen av deres kupp.

Håper dere har en nydelig helg Finuser!

Kine & Ludo

Relax and eat more strawberries.

God morgen alle Finofanter.
Mannen har virkelig tatt på seg oppgaven med å få meg opp å hoppe igjen, og disker opp med både det ene og det andre.  Ingenting er så koselig som jordbær, ingenting! Og med en slik start på dagen, skal vi nok klare å komme oss ut en tur idag og.

Mumsi mumsi.

Håper dere får en nydelig lørdag alle Fine.  Vi er igang med et helt nytt DIY prosjekt som vi er veldig spent på om dere kommer til å like, viser dere når det er ferdig.

Kine & Ludo

fredag 20. april 2012

A cute tip.

Vi har ikke akkurat vært i vårt livs form de siste dagene, og det er først idag at vi har evnet å komme oss inn på bloggen igjen.  Nå skal vi bare ta sjefens gode råd om en rolig helg med masse god mat og avslapning, så er vi sikkert back on track ganske snart.  Vi vil gjerne benytte anledningen til å tipse om en ny SUPERfin nettbutikk.  Søteste Synnøve og søsteren hennes har startet nettbutikken Nord Design, og vi har lyst på alt.  Verdt å sjekke ut her.

Vi ønsker oss dette VELDIG!!!
Alt fra Nord Design.

Vi beklager dårlig blogging de siste dagene, men nå er vi back for good.  Alltid et godt tegn når man får lyst og ork til å nettshoppe igjen.

GOD helg trofaste, søte Finuser!

Kine & Ludo

onsdag 18. april 2012

OOooooops...

I did it again.  Og jeg skylder på Gardermoen.  Når alt står stille og man har tid til overs, er det veldig lett å ty til shopping.  Både jeg og Lill gikk på en liten smell.

Hva kan det være?

New shades.

Prada kan sine solbriller.

Nå synes vi bare at våren skal komme tilbake, for vi savner den veldig veldig masse.  Med temperaturforandringene som har vært i det siste, har jeg og klart å bli syk.  Så nå MÅ det bli vår igjen.

Håper dere er friske og raske og har det bra alle Fine.

Kine & Ludo

A little bit of colour.

Vi synes det er herlig å bruke litt farger igjen.  Knallfarger har aldri vært min sterkeste side, men nå når det er farger på alt tilbehøret og så slår vi til.  Vi sier som vi alltid har sagt; jo flere armbånd jo bedre.

All mixed up.

Vi drømmer om sol, sommer, ferie og tror vi snart på planlegge sommeren.  Har dere noen gode og varme ferietips?  Alt tas imot med takk :)

Kine & Ludo

tirsdag 17. april 2012

Relaxed.

Noen dager passer det bare å være fullstendig relaxed i stilen.  Jeg som så mange andre er en skikkelig jeansjente, og har det ganske fint bare med converse og en kul genser til.  Noen ganger er det enkle ofte det beste.

Casual Redheads.
Håper dere får en avslappende dag Finuser!

Kine & Ludo

mandag 16. april 2012

I'm leaving on a jet plane.

...Don't know when I'll be back again.  Idag har jeg og super Lill vært en tur i Vest med våre fine kolleksjoner.  Hele Gardermoen tok ferie på morningen i dag pga. 3 snøfnugg, og vi ble 2 timer forsinket.  Heldigvis har dagen gått superbra, men nå ser det jammen ut som om vi må vente litt på flyet hjem og.  Da er det godt å være 2, og at man har tilgang på sårt trengt kaffe :)

God stemning i en forsinket gjeng.
Da satser vi på at flyet vårt vil dra før vi ikke har mer gratis internet igjen :)

God mandagskveld Finuser!

Kine & Ludo

søndag 15. april 2012

So nice.

Lørdagen igår var så utrolig koselig fra start til slutt.  Masse god mat og mange av mine beste gjorde dagen helt fantastisk.  Fikk endelig møtt mine søteste Stine igjen etter long time no see.  Vi spiste en deilig lunsj på nye Delikatessen i Vibes gate, og det var som vanlig veldig veldig godt.

Herlig å se min Skjønneste Stine igjen.

Vi anbefaler gjerne et besøk på Delikatessen, nam!

Fornøyd ja.

Dere vil faktisk ikke tro hvor lenge vi sov idag, har regelrett sovet bort hele dagen.  Jaja, det er vel det søndager er til for?  Da slapp vi ihvertfall å gjøre noe fornuftig :)

Håper dere har hatt en superduper helg alle søte!

Kine & Ludo

lørdag 14. april 2012

Double love.

Vi bare elsker at solen begynner å titte frem igjen idag.  Humøret og stemningen blir så mye bedre, og lysten til å kle seg litt morsomt øker betraktelig.  Startet denne fantastiske dagen med liten spasertur i solen med min aller beste kompis og frokost på Laundromat.  Med ny L O V E genser ble det mer enn bare dobbel elsk idag.

GLAD!

Kan vi få sol hver dag vær så snill?
Dette er en sånn dag hvor det bare skjer koselige ting.  Neste på programmet er sen lunsj med verdens beste Stine på Delikatessen og etterpå er det girls night out som startes med vår fjortisfavoritt Titanic i 3D. Kan man be om mer?

Håper dere har en nydelig helg alle Søtinger!

Kine & Ludo

torsdag 12. april 2012

Office on wheels.

Atter igjen så er det salgssesong på meg.  Denne gangen er det neste vinter som skal selges inn.  Det betyr at jeg får besøkt mange av våre fine kunder i de finfine butikkene sine.  Idag har det blitt noen timer bak rattet, men da er det digg at solen titter frem når man skal spise lunsj.  Pusen har vært med, en nødvendighet når dagene blir for lange til at lillepus kan være så lenge alene.

Ludo klarer ikke å ta øyenene fra mitt nye Syster P Skjerf. 

Og sånt blir man litt forlegen av..

Digger at det er et litt vasket, vintagepreg på den nydelige blåfargen.

Denne uken har to dager for lite, er dere klar over det?  Først så ble mandagen borte også mangler den ekstra dagen jeg hadde bestilt.  Neida nå skal vi slutte å mase om tidsmangel og heller kose oss med litt tv og strikketøy :)

Snart helg Finuser, håper dere har det superbra!

Kine & Ludo

onsdag 11. april 2012

Bluezone.

Jeg kommer meg liksom ikke helt ut av blåsonen jeg er i om dagen og er redd jeg skal gå fullstendig lei blått til slutt.  Men nå er det blått som gjelder for alle pengene. I dag fikk jeg testet mitt nye skjørt, og det funket ikke så værst.  Det største komplimentet jeg synes man kan få, er når folk stopper deg på gaten og spør om hvor tingene dine er kjøpt.  Da blir man glad :)

Fra et møte til et annet.
Jakke - Marc by Marc Jacobs / Genser - MiH / Skjorte - Zara / Skjørt - Homemade
Scullboots - Debbie / Macpack & Veske - Mulberry / Ring - Syster P.

Idag har jeg sittet i spennende møter hele dagen på jobb, og tiden har gått så fort.  Noen må snart fortelle meg om det hemmelige stedet hvor man får kjøpt ekstra timer til døgnet.

Nå er det sofakos og bena høyt for oss :)

Kine & Ludo

tirsdag 10. april 2012

It's a ripoff.

Vi har jo fått litt dilla på batikk, vi innrømmer det.  Siden vi synes det var litt dyrt med Isabel Marant sine superkule batikkbukser, så laget vi noen selv.  De ble selvfølgelig ikke helt like, men det var da heller ikke meningen.   

Vi kopierer gjerne Isabel Marant sin rå bukser.
(Så godt vi kan ihvertfall)

Men med tre bukser i boks så holder det nok for denne gang.  Nå må bare våren komme tilbake sånn at det blir gøy å gå med farger igjen.

Vi nyter frikveld med resten av påskekrimen og en god kopp te.

Kine & Ludo

mandag 9. april 2012

So Happy I can't stand still.

Idag kom solen og Nord-Norge viste seg fra den magiske siden vi vet hun har (T mener Nord-Norge er en jente).  Vi har storkost oss med tur på stranden, før vi dessverre må vende snutene våre nedover igjen.  Pusen badet og apporterte i en eller annen form for lykkerus.  Snø, Sand og Sjø var utvilsomt en uslåelig kombinasjon.

Posing!!

Pusen sitter bamse...

OG snurrer.

Og så må vi faktisk bare vise dere noen shots av den nydeligste, lykkeligste reven jeg noengang har sett. 

Mannen fant en flipflop som Ludo gladelig apporterte gang på gang.

"Jeg hadde glemt hvor gøy det er å bade".

"Skal vi dra? Hvorfor det?  Jeg vil flytte hit jeg."

Nå må vi løpe for vi er selvfølgelig på etterskudd.  Det faktum at jeg sitter og blogger, gjør vel ikke akkurat saken bedre.

Vi håper dere har hatt en nydelig påske alle Fine, og at det ikke er altfor sørgelig å vende tilbake til hverdagen igjen.

Kine & Ludo